Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primar din Vaslui, condamnat pentru conflict de interese dupa ce si-a angajat fiul in functia de consilier personal

B1 B1,
Primar din Vaslui, condamnat pentru conflict de interese dupa ce si-a angajat fiul in functia de consilier personal

Un primar din judetul Vaslui a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat fiul in functia de consilier personal in cadrul institutiei pe care o conduce,. continuă pe B1

Fiul unui primar din Vaslui, retinut pentru viol. Victima este o fata de 15 ani

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual. Verisorul fiului edilului a fost si el retinut pentru complicitate la viol.

Fiul unui primar din Vaslui a fost retinut dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac si ar fi abuzat-o sexual

Fiul unui primar din judetul Vaslui a fost retinut de politisti sub acuzatiile de viol si lipsire de libertate in mod ilegal, dupa ce ar fi legat o fata de 15 ani de un copac, iar apoi ar fi abuzat-o sexual,.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut ca ar fi violat o fata de 15 ani, eliberat de procurori

Fiul primarului din comuna vasluiana Gagesti, retinut de politisti dupa ce ar fi violat o fata de 15 ani pe care ar fi legat-o de un copac, a fost eliberat de procurori pe motiv ca victima si-ar fi schimbat.

Condamnat pentru conflict de interese, un primar vasluian a fost trimis in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Primarul comunei Osesti, din judetul Vaslui a fost condamnat miercuri de Judecatoria Vaslui la un an de inchisoare cu suspendare, fiind gasit vinovat de conflict de interese. Condamnarea primarului Grigore Lefter vine dupa ce si-a angajat propriul fiu consilier personal. A doua zi dupa pronuntarea sentintei primarul de Osesti s-a pricopsit cu un nou dosar in instata, fiind trimis in judecata de procurorii DNA, pentru fraude cu fonduri europene.

Un primar din judetul Vaslui a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Un primar din judetul Vaslui si-a angajat fiul pe functia de consilier personal. Acum, odrasla edilului a ramas fara loc demunca, iar tatal sau a fost condamnat pentru conflict de interese.

Norica Nicolai: Nu vad nici o strategie din partea Guvernului pentru a sprijini agricultorii romani sa acceseze fondurile PAC

Romania are alocate prin Politica Agricola Comuna PAC) 11 miliarde de euro pentru subven and tii and si 8 miliarde pentru dezvoltare durabila iar eurodeputatul Norica Nicolai nu vede nici o strategie din partea Guvernului pentru a sprijini agricultorii romani sa acceseze cat mai eficient aceste fonduri, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Fiul unui primar din Vaslui, retinut de politisti dupa ce a violat o minora de 14 ani. Victima a fost legata de un copac

Politistii Sectiei 5 Politie Murgeni au dispus noaptea trecuta retinerea pentru 24 de ore a unui tanar de 21 ani, fiul primarului comunei Gagesti, sub acuzatia de viol si lipsire de libertate. Acesta este acuzat ca a sechestrat o minora de 14 ani, a legat-o de un copac si a violat-o. Alaturi de tanarul de 21 ani a fost retinut si un verisor al acestuia, sub acuzatia de complicitate la viol.

Primarul unei localitati din Vaslui, trimis in judecata pentru obtinere nejustificata de fonduri UE

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Lefter Grigore, primar al localitatii Osesti, judetul Vaslui, pentru obtinerea nejustificata de fonduri europene.

Doi copii dintr-un centru de plasament din Vaslui au dat o spargere la un magazin ca sa fure inghetata

O fata si un baiat dintr-un centru de plasament al Directiei pentru Protectia Copilului Vaslui sunt cercetati penal de catre politisti dupa ce au dat o spargere la un magazin din centrul municipiului si au furat inghetata, cei doi fugind din centru pe geamul de la baie.

Drum judetean din Vaslui afectat de alunecarile de teren

Precipitatiile cazute in ultimele zile pe raza judetului Vaslui au afectat o portiune din Drumul Judetean Barlad - Pochidia. in zona a fost o alunecare de teren, iar drumul s-a surpat pe o portiune de aproximativ trei metri. Pagubele nu au fost atat de mari incat circulatia vehiculelor pe respectivul drum sa fie oprita, insa sunt necesare alocarea de fonduri in vederea repararii drumului.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )