Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primaria Capitalei afla, marti, daca pastreaza cele sapte hectare din Parcul Herestrau

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei afla, marti, daca pastreaza cele sapte hectare din Parcul Herestrau

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor decide, marti, daca cele sapte hectare din Parcul Herestrau vor ramane in proprietatea municipalitatii. Procesul este pe rolul instantelor de judecata de 13 ani. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, arestata. Deputatul afla marti daca ramane in spatele gratiilor

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost arestata preventiv in dosarul Microsoft.

Primaria Capitalei ar putea afla pe 17 martie daca pierde terenul de sapte hectare din Herastrau (VIDEO)

Primaria Capitalei ar putea afla pe 17 martie daca va pierde sau nu terenul de sapte hectare din Parcul Herastrau. Magistratii Curtii de Apel au stabilit un nou termen luna viitoare pentru judecarea acestui.

Primaria Capitalei risca sa piarda in aceasta saptamana 7 hectare din Parcul Herastrau. Vezi cum a ajuns terenul in posesia unei firme controlate prin interpusi de Bartolomeu Finis

Bucurestiul ar putea pierde in aceasta saptamana 7 hectare din Parcul Herastrau, Curtea de Apel Bucuresti urmand sa decida daca acest teren va ramane domeniu public sau va ajunge in posesia unei firme controlate de controversatul om de afaceri Bartolomeu Finis. Procesul este pe rolul instantelor de judecata inca din 2002, Clubul Sportiv Sportul Studentesc care isi desfasoara activitatea acolo si Primaria Capitalei luptand pentru salvarea sa. Intre timp, pe cele sapte hectare din BTT au rasarit mai multe terase, restaurante, un club de noapte, Bamboo, denumit ulterior Le Gaga, si chiar fundatia unui hotel ce apartine lui Fernando Enciu.

Primaria Capitalei ar putea pierde sapte hectare din Parcul Herastrau: Terenul a ajuns in posesia unei firme controlate prin interpusi de Bartolomeu Finis

Primaria Capitalei ar putea pierde, in aceasta saptimana, sapte hectare din Parcul Herastrau. Curtea de Apel urmeaza sa decida daca terenul va ramane domeniu public sau va ajunge in posesia unei firme.

Oprescu: Vom achita toate datoriile pe care le are Primaria Capitalei conform unui program bugetar

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca toate datoriile pe care le are municipalitatea vor fi achitate conform unui program bugetar, in contextul in care UTI Grup a anuntat ca va suspenda serviciile de intretinere a Arenei Nationale,.

iCCJ decide marti daca Elena Udrea ramane in arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, marti, contestatia Elenei Udrea impotriva masurii de arestare preventiva pentru 30 de zile, in dosarul Microsoft.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )