Libnet.ro
UNICEF

09:00

Elena Udrea, arestata. Deputatul afla marti daca ramane in spatele gratiilor

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, arestata. Deputatul afla marti daca ramane in spatele gratiilor

Elena Udrea afla marti daca va fi eliberata sau va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care a fost arestata preventiv in dosarul Microsoft. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei afla, marti, daca pastreaza cele sapte hectare din Parcul Herestrau

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti vor decide, marti, daca cele sapte hectare din Parcul Herestrau vor ramane in proprietatea municipalitatii. Procesul este pe rolul instantelor de judecata de 13 ani.

Elena Udrea, adusa la sediul ICCJ

Deputatul Elena Udrea a fost adusa marti dimineata la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), unde urmeaza sa se judece contestatia depusa fata de arestarea sa preventiva in dosarul Microsoft. , potrivit Agerpres.

Elena Udrea, iesind din sala de judecata: Va pup, va astept vineri

Va pup, va astept vineri, a declarat Elena Udrea la iesirea din sala de judecata. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca contestatia la.

Elena Udrea, la iesirea din sala de judecata: Va pup, va astept vineri (VIDEO)

Va pup, va astept vineri, a declarat Elena Udrea la iesirea din sala de judecata. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat contestatia la.

Elena Udrea, la iCCJ, unde se judeca contestatia la masura arestarii preventive in dosarul Microsoft (VIDEO)

UPDATE 09:45:Elena Udrea a parasit sala de judecata si urmeaza sa fie dusa inapoi in arestul Politiei Capitalei. Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie,.

Elena Udrea, scoasa din arest. A fost dusa ACUM in fata magistratilor

UPDATE: Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru judecarea contestatiei sale la masura arestului preventiv. Udrea a fost adusa la instanta suprema, cu.

Elena Udrea, adusa la iCCJ, unde se judeca contestatia la masura arestarii preventive in dosarul Microsoft (VIDEO)

Elena Udrea a fost adusa, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca contestatia la masura arestarii preventive in dosarul Microsoft. Ea a fost adusa cu catuse la maini la.

Elena Udrea vrea sa-si faca viata mai frumoasa dupa gratii

Pe cand se afla sub control judiciar, Elena Udrea le-a dat indicatii martorilor din dosarul Microsoft, in mod special lui Dorin Cocos. Acesta este principalul motiv pentru care deputatul a ajuns in spatele gratiilor. Cel putin asa arata instanta Curtii Supreme in motivarea sentintei prin care a decis arestarea preventiva a Elenei Udrea.

Elena Udrea, pericol pentru opinia publica. Motivarea instantei in cazul arestarii fostului ministru

Elena Udrea a fost arestata pentru ca poate fi pericol public, se arata in motivarea instantei. Judecatorii arata ca Udrea facea presiuni asupra fostului ministru al comunicatiilor, Gabriel Sandu pentru.

Elena Udrea, acuzata de rea-credinta. Iata cum i-a transmis mesaje codificate lui Dorin Cocos

Interviurile acordate de Elena Udrea, inainte de a fi arestata, sunt tot atatea mesaje catre Dorin Cocos, arata judecatorii in motivarea arestarii fostului ministru al Dezvoltarii, a afirmat Andreea Stroe, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )