Libnet.ro
UNICEF

00:08

Primaria Capitalei va amenda firmele care nu au curatat zapada de pe trotuare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei va amenda firmele care nu au curatat zapada de pe trotuare

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a atentionat firmele ca vor fi amendate daca nu curata zapada pe trotuare si a cerut operatorilor de salubrizare sa deszapezeasca prioritar zonele de acces catre spitale si statii de ambulanta, precum si. continuă pe Wall-Street Ro

Amenzi drastice pentru firmele care nu curata zapada pe trotuare

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a atentionat firmele ca vor fi amendate daca nu curata zapada pe trotuare si a cerut operatorilor de salubrizare sa deszapezeasca prioritar zonele de acces .

Cristian Busoi, candidatul PNL la Primaria Capitalei: Viteza cu care administratia locala raspunde solicitarii bucurestenilor de a-si plati taxele este lenta

Candidatul desemnat de liberali la Primaria Capitalei, Cristian Busoi, acuza administratia locala din Bucuresti ca raspunde lent si greoi la solicitarile bucurestenilor care doresc sa isi platasca impozitele la inceput de an, in perioada in care pot beneficia de o reducere de 10%.

Toate firmele care asigura deszapezirea in Capitala, amendate pentru ca nu au curatat drumurile

ACTUALIZARE 13:32 Toate firme de salubrizare care asigura deszapezirea in Bucuresti au fost amendate pentru ca nu au curatat drumurile, a anuntat, marti, Politia Capitalei.

Toate firmele care asigura deszapezirea in Capitala, amendate pentru ca nu au curatat drumurile

ACTUALIZRE 17:36 PMB: Operatorii de deszapezire au fost amendati cu 30. 000 de lei Operatorii de deszapezire din Capitala au fost amendati cu 30. 000 de lei, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti PMB), printr-un comunicat de presa.

Comandament de iarna la Primaria Capitalei: Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in Bucuresti. Nu sunt blocaje

Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in Bucuresti, nefiind inregistrate blocaje sau alte incidente in trafic, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei. Utilajele firmelor de deszapezire au inceput, de la ora 7. 30, interventia pe arterele secundare si pentru degajarea zapezii de pe trotuare. Interventia pe bulevardele principale va fi reluata dupa ora 10. 30, atunci cand traficul rutier incepe sa se reduca in intensitate, spun reprezentantii municipalitatii.

Operatorii de deszapezire din Bucuresti, amendati cu 30.000 de lei de Primaria Capitalei

Inspectorii Primariei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea in cele sase sectoare ale Capitalei cu cate 5000 lei fiecare, pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin in conformitate cu Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucuresti.

Comandament de iarna la Primaria Capitalei. Este in vigoare o informare de ninsoare si ploi

Primarul general Razvan Sava a convocat, marti dimineata, comandamentul de iarna al Municipiului Bucuresti, structura din care fac parte institutii si societati comerciale responsabile cu deszapezirea Capitalei.

Comandament de iarna la Primaria Capitalei: Traficul rutier in Capitala se desfasoara in conditii de iarna. Nu sunt blocaje

Luni dimineata, traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna in Bucuresti, nefiind inregistrate blocaje, potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei Toate pasajele si podurile au fost deszapezite, iar mijloacele de transport public circula normal pe arterele Capitalei, mai spun reprezentantii institutiei. Primarul general Razvan Sava a convocat, luni, 4 ianuarie 2016, ora 7. 30, comandamentul de iarna.

Centre de urgenta pentru persoanele fara adapost. Primaria Capitalei pune la dispozitia cetatenilor doua numere de telefon

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) pune la dispozitia cetatenilor doua numere de telefon pentru semnalarea eventualelor probleme generate de inghet sau ninsoare, dar si a prezentei in strada sau scari.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )