Libnet.ro
UNICEF

18:00

Primaria Navodari organizeaza o licitatie pentru un centru de agrement

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primaria Navodari organizeaza o licitatie pentru un centru de agrement

Primaria Navodari din jude and tul Constan and ta organizeaza o licita and tie deschisa pentru construirea unui centru de agrement in ora and sul Navodari, valoarea totala estimata a contractului fiind de 25,089 milioane de lei fara TVA), potrivit anun and tului postat in Sistemul Electronic de Achizi and tii Publice SEAP). continuă pe Ziarul Bursa

Benjamin Netanyahu: Hamas poarta intreaga responsabilitate pentru victimele civile din Fasia Gaza

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat ca Hamas poarta unica si intreaga responsabilitate pentru victimele civile din Fasia Gaza, evocand dreptul Israelului de a se apara in fata tirurilor cu rachete lansate de miscarea islamista palestiniana, relateaza AFP.

Angelina Jolie a dat in judecata tabloidul Daily Mail pentru publicarea imaginilor din perioada dependentei sale de droguri

Angelina Jolie a dat in judecata tabloidul Daily Mail, pe care il acuza de incalcarea vietii private, dupa ce site-ul britanic a publicat o inregistrare video din perioada in care actrita era dependenta de droguri, informeaza Mediafax.

Sfatul psihologului: trei metode pentru indepartarea tensiunii din cuplu

Cred ca tuturor ni s-a intamplat sa avem nevoie sa descarcam tensiunea, furia sau teama, sa vrem sa vorbim despre confuzie pentru a gasi reperele pe care sa le utilizam pentru a ordona o experienta emotionala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )