Libnet.ro
UNICEF

09:45

Primarii din Marea Britanie platesc taxiuri emigrantilor care vor sa ajunga in Londra, de teama sa nu ramana in localitatile lor

B1 B1,
Primarii din Marea Britanie platesc taxiuri emigrantilor care vor sa ajunga in Londra, de teama sa nu ramana in localitatile lor

Emigrantii le dau mari batai de cap primarilor din Marea Britanie. in disperare de cauza, edilii au ajuns sa le plateasca emigrantilor, din bugetul local, taxiuri care sa ii duca la Londra, pentru a nu. continuă pe B1

Printul Charles lauda din nou frumusetile Romaniei in presa din Marea Britanie. Ce lectii a primit de la taranii din Transilvania

Intr-o editie speciala BBC Radio 4, inregistrata in Romania, Printul Charles a vorbit din nou despre dragostea pe care o poarta Transilvaniei, unde are doua proprietati, dar si o fundatie care urmareste conservarea peisajelor istorice si metodele traditionale de agricultura precum datul cu coasa.

Astronomii au descoperit cea mai MARE structura din Univers. Ce diametru are inelul care a fascinat cercetatorii

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria.

Avertisment pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie

MAE ii atentioneaza pe cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie ca sindicatele au anuntat ca reteaua de metrou din Londra va fi inchisa pentru 24 de ore. Greva urmeaza sa.

Marea Britanie prelungeste pana in 2017 raidurile aeriene antiteroriste in Irak

Marea Britanie va prelungi pana in anul 2017 raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic, informeaza BBC. Marea Britanie anuntase initial ca raidurile aeriene vor c.

Marea Britanie prelungeste raidurile aeriene antitero din Irak. Care este noul termen

Marea Britanie a decis sa prelungeasca pana in anul 2017 raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic, dupa ce anuntase ca raidurile vor inceta in martie 2016.

Marea Britanie continua pana in 2017 raidurile aeriene antiteroriste in Irak contra organizatiei Statul Islamic

Marea Britanie va prelungi pana in anul 2017 raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva militantilor retelei teroriste Statul Islamic, informeaza BBC News .

Poveste desprinsa din filme, in Marea Britanie: Fratele meu este tatal copilului meu

Mary Portas nu este cunoscuta publicului roman. in Marea Britanie insa, femeia de 55 de ani este vedeta TV. in 2012, fratele ei a ajutat-o sa devina mama pentru a doua oara. Iar acum simte ca are.

Cu orice pret, spre Marea Britanie!

Parisul si Londra incearca sa faca front comun in fata crizei imigrantilor la Calais, unde intruziunile lor sunt tot mai numeroase si violente, fortand sistemul de securitate al Eurotunnel pentru a ajunge in Marea Britanie.

Turismul croat, amenintat de exploatarile de hidrocarburi din Marea Adriatica

Perspectiva exploatarii de hidrocarburi din Marea Adriatica ameninta turismul din Croatia, o tara care trece printr-o lunga criza economica.

OMV vinde o parte dintr-un camp petrolifer din Marea Nordului, pentru jumatate de miliard de dolari

Grupul austriac OMV a scos la vanzare un pachet de 30% din cota detinuta in campul petrolifer Rosebank din Marea Nordului, au declarat surse bancare pentru Reuters, precizand ca aceasta este o masura de ajustare a bugetului la scaderea pretului petrolului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3392 seconds )