Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avertisment pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Avertisment pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie

MAE ii atentioneaza pe cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie ca sindicatele au anuntat ca reteaua de metrou din Londra va fi inchisa pentru 24 de ore. Greva urmeaza sa. continuă pe Antena3

Cu orice pret, spre Marea Britanie!

Parisul si Londra incearca sa faca front comun in fata crizei imigrantilor la Calais, unde intruziunile lor sunt tot mai numeroase si violente, fortand sistemul de securitate al Eurotunnel pentru a ajunge in Marea Britanie.

Poveste desprinsa din filme, in Marea Britanie: Fratele meu este tatal copilului meu

Mary Portas nu este cunoscuta publicului roman. in Marea Britanie insa, femeia de 55 de ani este vedeta TV. in 2012, fratele ei a ajutat-o sa devina mama pentru a doua oara. Iar acum simte ca are.

Marea Britanie prelungeste pana in 2017 raidurile aeriene antiteroriste in Irak

Marea Britanie va prelungi pana in anul 2017 raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic, informeaza BBC. Marea Britanie anuntase initial ca raidurile aeriene vor c.

Marea Britanie prelungeste raidurile aeriene antitero din Irak. Care este noul termen

Marea Britanie a decis sa prelungeasca pana in anul 2017 raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva militantilor retelei teroriste Stat Islamic, dupa ce anuntase ca raidurile vor inceta in martie 2016.

Marea Britanie continua pana in 2017 raidurile aeriene antiteroriste in Irak contra organizatiei Statul Islamic

Marea Britanie va prelungi pana in anul 2017 raidurile aeriene efectuate in Irak impotriva militantilor retelei teroriste Statul Islamic, informeaza BBC News .

Registrul Electoral,extins pentru romanii din diaspora; ei ar putea vota aproape de domiciliu

Extinderea Registrului Electoral pentru romanii din diaspora face parte dintr-un contract-cadru multianual, care se intinde pe patru ani si care prevede, de asemenea, mentenanta si modernizarea Registrului Electoral, valoarea estimativa a proiectului publicat, miercuri, de AEP in Sistemul Electronic de Achizitii Publice fiind de 8,4 milioane de euro, cu TVA inclusa.

Proiectul de lege pentru cei care nu-si mai pot plati ratele la banci, resuscitat: Ministrul Finantelor da asigurari ca pana in toamna actul normativ va ajunge pe masa guvernului

Proiectul de lege care ii vizeaza pe romanii care nu isi mai pot achita datoriile la banci, discutat de mandatul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, ar putea deveni realitate. Succesorul ministrului.

Atentionare MAE: Miercuri seara incepe o greva de 24 de ore la metroul londonez

Ministrerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie ca reteaua de metrou va fi inchisa pentru 24 de ore din cauza unei greve. Aceasta se datoreaza unor.

Atentionare pentru turistii care vor sa plece in Grecia

Asociatia Elena a Controlorilor de Trafic Aerian a anuntat ca va organiza o greva de avertisment de patru ore, pe 5 august, in intervalul orar 14. 00, potrivit unui comunicat al MAE.

Marea Britanie le-a pus gand rau imigrantilor ilegali

Guvernul britanic va adopta noi masuri pentru a descuraja imigratia, printre care pedeapsa cu inchisoarea impotriva proprietarilor care nu verifica dreptul de sedere al chiriasilor si nu ii evacueaza pe cei aflati clandestin pe teritoriul tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )