Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marea Britanie le-a pus gand rau imigrantilor ilegali

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie le-a pus gand rau imigrantilor ilegali

Guvernul britanic va adopta noi masuri pentru a descuraja imigratia, printre care pedeapsa cu inchisoarea impotriva proprietarilor care nu verifica dreptul de sedere al chiriasilor si nu ii evacueaza pe cei aflati clandestin pe teritoriul tarii. continuă pe România Liberă

Politia londoneza a pus gand rau soferilor care fac noaptea curse cu bolizi de lux

Autoritatile din Londra declara razboi locuitorilor cu bolizi de lux din cartierele selecte care organizeaza curse noaptea. Cei care locuiesc in zonele respective se plang ca nu se pot odihni, iar autoritatile.

Noi tentative ale imigrantilor de a ajunge in Marea Britanie, prin Eurotunel

Aproximativ 300 imigranti au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa ajunga in Marea Britanie, prin Eurotunel.

FOTO + VIDEO. Drama imigrantilor care isi risca vietile prin Eurotunel, ca sa ajunga in Marea Britanie

Tunelul de sub Canalul Manecii la intrarea dinspre Franta a fost luat cu asalt de aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini, in noaptea de luni spre marti. Imigrantii au incercat sa se agate de trenurile care mergeau in Marea Britanie, potrivit BBC News.

Cu orice pret, spre Marea Britanie!

Parisul si Londra incearca sa faca front comun in fata crizei imigrantilor la Calais, unde intruziunile lor sunt tot mai numeroase si violente, fortand sistemul de securitate al Eurotunnel pentru a ajunge in Marea Britanie.

Membri din familia lui Osama bin Laden au murit intr-un accident de avion in Marea Britanie

Potrivit ambasadorului saudit din Marea Britanie, membri ai familiei lui Osama bin Laden, fostul conducator al organizatiei teroriste Al Qaeda care a fost ucis in 2011, au murit intr-un accident de avion care a avut loc in sudul Angliei. Ambasadorul nu a identificat decedatii.

Cel putin 4 morti dupa prabusirea unui avion in Marea Britanie. Membri ai familiei ben Laden, la bord

Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prabusit vineri in Hampshire, a anuntat sambata Ambasada Arabei Saudite in Marea Britanie, relateaza BBC News online.

Un avion s-a prabusit in Marea Britanie. La bordul aeronavei se aflau si membri ai familiei ben Laden

Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prabusit vineri in Hampshire, a anuntat, sambata, Ambasada Arabei Saudite in Marea Britanie,.

Uber, actionata in justitie in Marea Britanie

Aplicatia de taxi Uber se confrunta cu o actiune in justitie in Marea Britanie, asupra dubiilor privind oferirea catre soferi a drepturilor de baza si tratarea lor ca angajati, mai degraba decat parteneri sau contractori, scrie The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )