Libnet.ro
UNICEF

15:00

Noi tentative ale imigrantilor de a ajunge in Marea Britanie, prin Eurotunel

România Liberă România Liberă,
Noi tentative ale imigrantilor de a ajunge in Marea Britanie, prin Eurotunel

Aproximativ 300 imigranti au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa ajunga in Marea Britanie, prin Eurotunel. continuă pe România Liberă

Publicatiile britanice cer interventia armatei in problema imigrantilor care incerca sa ajunga in Marea Britanie prin tunelul de sub Canalul Manecii

Publicatiile britanice cer interventia armatei pentru a solutiona problema fluxului de imigranti care incearca sa traverseze Canalul Manecii pentru a ajunge in Marea Britanie si acuza Franta de lasitate.

FOTO + VIDEO. Drama imigrantilor care isi risca vietile prin Eurotunel, ca sa ajunga in Marea Britanie

Tunelul de sub Canalul Manecii la intrarea dinspre Franta a fost luat cu asalt de aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini, in noaptea de luni spre marti. Imigrantii au incercat sa se agate de trenurile care mergeau in Marea Britanie, potrivit BBC News.

Imigrantii din Calais iau cu asalt Marea Britanie. Franta suplimenteaza masurile de securitate in zona Eurotunelului

Autoritatile franceze au trimis 120 de agenti de politie suplimentari la intrarea in tunelul care trece pe sub Canalul Manecii, dupa ce aproximativ 3. 500 de imigranti au incercat in ultimele zile sa se agate de trenuri pentru a ajunge in Marea Britanie, potrivit BBC. Un imigrant a murit electrocutat, marti seara, dupa ce a urcat pe un tren care traversa Eurotunelul spre Marea Britanie.

FOTO + VIDEO. incercarea disperata a mii de imigranti de a intra prin Eurotunel in Marea Britanie

Tunelul de sub Canalul Manecii la intrarea dinspre Franta a fost luat cu asalt de aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini, in noaptea de luni spre marti. Imigrantii au incercat sa se agate de trenurile care mergeau in Marea Britanie, potrivit BBC News.

Uber, data in JUDECATA in Marea Britanie

Unul dintre sindicatele cele mai importante din Marea Britanie a anuntat miercuri ca a lansat o actiune in justitie impotriva societatii de transport cu masini private Uber pentru salariile si conditiile de munca nesatisfacatoare ale soferilor, .

Membri din familia lui Osama bin Laden au murit intr-un accident de avion in Marea Britanie

Potrivit ambasadorului saudit din Marea Britanie, membri ai familiei lui Osama bin Laden, fostul conducator al organizatiei teroriste Al Qaeda care a fost ucis in 2011, au murit intr-un accident de avion care a avut loc in sudul Angliei. Ambasadorul nu a identificat decedatii.

Cel putin 4 morti dupa prabusirea unui avion in Marea Britanie. Membri ai familiei ben Laden, la bord

Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prabusit vineri in Hampshire, a anuntat sambata Ambasada Arabei Saudite in Marea Britanie, relateaza BBC News online.

Un avion s-a prabusit in Marea Britanie. La bordul aeronavei se aflau si membri ai familiei ben Laden

Membri ai familiei ben Laden se aflau la bordul avionului care s-a prabusit vineri in Hampshire, a anuntat, sambata, Ambasada Arabei Saudite in Marea Britanie,.

Uber, actionata in justitie in Marea Britanie

Aplicatia de taxi Uber se confrunta cu o actiune in justitie in Marea Britanie, asupra dubiilor privind oferirea catre soferi a drepturilor de baza si tratarea lor ca angajati, mai degraba decat parteneri sau contractori, scrie The Guardian.

Uber, actionata in judecata in Marea Britanie

Unul dintre sindicatele cele mai importante din Marea Britanie a anuntat miercuri ca a lansat o actiune in justitie impotriva societatii de transport cu masini private Uber pentru salariile si conditiile de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )