Libnet.ro
UNICEF

17:00

Uber, data in JUDECATA in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Uber, data in JUDECATA in Marea Britanie

Unul dintre sindicatele cele mai importante din Marea Britanie a anuntat miercuri ca a lansat o actiune in justitie impotriva societatii de transport cu masini private Uber pentru salariile si conditiile de munca nesatisfacatoare ale soferilor, . continuă pe România Liberă

Uber, actionata in judecata in Marea Britanie

Unul dintre sindicatele cele mai importante din Marea Britanie a anuntat miercuri ca a lansat o actiune in justitie impotriva societatii de transport cu masini private Uber pentru salariile si conditiile de.

Imigrantii din Calais iau cu asalt Marea Britanie. Franta suplimenteaza masurile de securitate in zona Eurotunelului

Autoritatile franceze au trimis 120 de agenti de politie suplimentari la intrarea in tunelul care trece pe sub Canalul Manecii, dupa ce aproximativ 3. 500 de imigranti au incercat in ultimele zile sa se agate de trenuri pentru a ajunge in Marea Britanie, potrivit BBC. Un imigrant a murit electrocutat, marti seara, dupa ce a urcat pe un tren care traversa Eurotunelul spre Marea Britanie.

Publicatiile britanice cer interventia armatei in problema imigrantilor care incerca sa ajunga in Marea Britanie prin tunelul de sub Canalul Manecii

Publicatiile britanice cer interventia armatei pentru a solutiona problema fluxului de imigranti care incearca sa traverseze Canalul Manecii pentru a ajunge in Marea Britanie si acuza Franta de lasitate.

FOTO + VIDEO. incercarea disperata a mii de imigranti de a intra prin Eurotunel in Marea Britanie

Tunelul de sub Canalul Manecii la intrarea dinspre Franta a fost luat cu asalt de aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini, in noaptea de luni spre marti. Imigrantii au incercat sa se agate de trenurile care mergeau in Marea Britanie, potrivit BBC News.

Unul dintre agresorii din Caracal ataca iar victima

Unul dintre cei patru tineri acuzati de viol de fata din Caracal a intervenit telefonic la emisiunea Acces Direct. Bineinteles ca a sustinut ca victima minte si ca o data, cand s-au intalnit, i-a privit.

Situatie aberanta pentru o soferita din Marea Britanie: Femeia a luat amenda pentru ca a facut loc unei ambulante sa treaca

O femeie din Marea Britanie in varsta de 50 de ani, a trecut printr-o situatie hilara: a luat amenda pentru ca a trecut pe linia de autobuz pentru a face loc unei ambulante cu sirenele pornite, noteaza.

Peste 40.000 de proprietari de sclavi din Marea Britanie, despagubiti cu sume uriase dupa abolirea sclaviei, in 1833

Mii de proprietari de sclavi din Marea Britanie au fost despagubiti cu sume uriase de bani drept compensatie, atunci cand sclavia a fost abolita in 1833, potrivit unor inregistrari oficiale recent descoperite,.

Peste 2.000 de imigranti au patruns ilegal in tunelul de sub Canalul Manecii, incercand sa urce in mers in trenurile spre Marea Britanie

Aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini au patruns ilegal in tunelul de sub Canalul Manecii in incercarea de a ajunge in Marea Britanie, informeaza Le Figaro, citat de Mediafax. Imigrantii au patruns.

Circa 2.200 de imigranti au patruns in Eurotunel, in Franta, incercand sa ajunga in Marea Britanie

Aproximativ 2. 200 de imigranti clandestini au patruns neautorizat, in cursul noptii de luni spre marti, la intrarea dinspre Franta in tunelul de sub Canalul Manecii, in incercarea a se agata de trenuri care mergeau spre Marea Britanie, 15 persoane fiind ranite, informeaza Le Figaro.

Calvarul unei familii de romani care munceste in Marea Britanie: Sindicatul a incercat sa ne ofere bani pentru a pleca, dar am refuzat

O familie din Constanta a plecat in Marea Britanie sa traiasca visul occidental. Din pacate, strainatatea le-a oferit doar dezamagiri. Cu toate acestea, nu renunta la lupta si isi cer drepturile de cetateni europeni.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )