Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primarii din tara nu dau bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

România Liberă România Liberă,
Primarii din tara nu dau bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primarii din Timisoara, Suceava, Buzau si Brasov nu vor aloca bani pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Bistrita este singurul oras care va trimite fonduri catre Patriarhia Romana. Brasov Primarul Brasovului, George Scripcaru, a spus ca a primit solicitari de la BOR pentru a aloca bani pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului, dar ca municipalitatea nu are o suma disponibila si ca daca ar fi avut ar fi facut o donatie, adaugand: Ar trebui sa fim mai buni la suflet. In . continuă pe România Liberă

Primarul Robu nu da bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului: Timisoara are alte prioritati.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat ca nu se vor aloca bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului, deoarece orasul are alte prioritati, transmite Mediafax. Nu dam bani la Catedrala Mantuirii Neamului, avem alte prioritati in oras. Avem solicitari de la Catedrala Mitropolitana si de la alte biserici din Timisoara de diverse culte. Lor le-am alocat in buget anumite sume de bani, a afirmat Nicolae Robu. Acesta a adaugat ca a primit o solicitare din partea Patriarhiei Romane, la .

Primarul Tirgu-Muresului nu da bani pentru Catedrala Mantuirii

Dorin Florea a raspuns raspicat la solicitarea Preafericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane: Adevarata mantuire a neamului inseamna in momentul asta sa te implici sa scoti acest popor dintr-un derapaj urias spre mediocritate, spre subcultura, spre lipsa de educatie.

Radu Mazare nu cheltuie bani pentru deszapezirea Constantei, pentru ca oricum vine caldura (VIDEO)

Chiar daca meteorologii au anuntat ca frigul nu va parasi curand tara noastra, la Constanta, primarul Radu Mazare asteapta venirea caldurii pentru topirea mormanelor de zapada din oras. Si asta, pentru.

Refacerea perdelelor forestiere din tara noastra, completa in 10 ani

Perdelele forestiere din tara noastra, necesare pe 19. 000 de hectare, ar putea fi complet refacute in 10 ani, daca lucrarile demareaza in aceasta primavara, a declarat Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva.

Agentia Moodys SCADE ratingul Ucrainei, pe fondul crizei din tara

Moodys a coborat ratingul de credit al Ucrainei de la Caa1 la Caa2, cu perspectiva negativa, din cauza escaladarii tensiunilor sociale si politice din tara, care genereaza riscul aparitiei unei crize.

Guvernul acorda si in acest an Uniunii Democrate Maghiare cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, informeaza.

UDMR primeste cei mai multi bani pentru minoritati

Uniunea Democrata Maghiara din Romania UDMR) va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice, potrivit unei hotarari adoptate astazi de Guvernul Romaniei.

Guvernul da cei mai multi bani pentru minoritati UDMR.

Uniunea Democrata Maghiara din Romania va primi si in acest an cei mai multi bani din totalul fondurilor prevazute in bugetul pe 2014 si alocate catre Departamentul de Relatii Interetnice. Modul de repartizare a banilor a fost stabilit de Guvern prin hotarare, fondurile fiind rezervate organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, altele decat cele care primesc subventii de la bugetul de stat. Conform actului normativ, dintr-un total de 85,6 milioane lei fata de 81,3 .

Aproximativ 5.000 de profesori si-au anuntat intentia de a nu se mai implica in programul Scoala Altfel, unde parintii trebuie sa puna bani pentru excursii si vizite la muzee

In jur de 5. 000 de cadre didactice din judetul Galati au semnat o petitie prin care anunta ca nu vor sa se mai implice in desfasurarea programului Scoala Altfel, in urma scandalului legat de strangerea fondului clasei, a anuntat presedintele executiv al Sindicatului Invatamantului Preuniversitar Galati, Lidia Antoniu, citat de Agerpres. Sunt hotarati sa nu se mai implice sub nicio forma in organizarea activitatilor care presupun consum financiar sau de materiale, care nu se asigura prin bugetul de stat, ci de la parinti sau de la profesori, a precizat aceasta. Lider de sindicat: Scoala Altfel fara vizite la muzee sau excursii tematice, din cauza lipsei banilor.

Senatul a respins acordarea de echipament sportiv elevilor si bani pentru uniforma si rechizite

Senatul a respins, marti, doua initiative legislative prin care se propunea ca elevii sa primeasca gratuit echipament sportiv complet - pantofi sport, sort, tricou, jambiere, trening -, respectiv 600 de lei pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )