Libnet.ro
UNICEF

12:00

Refacerea perdelelor forestiere din tara noastra, completa in 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Refacerea perdelelor forestiere din tara noastra, completa in 10 ani

Perdelele forestiere din tara noastra, necesare pe 19. 000 de hectare, ar putea fi complet refacute in 10 ani, daca lucrarile demareaza in aceasta primavara, a declarat Adam Craciunescu, directorul general al Romsilva. continuă pe Ziarul Bursa

Agentia Moodys SCADE ratingul Ucrainei, pe fondul crizei din tara

Moodys a coborat ratingul de credit al Ucrainei de la Caa1 la Caa2, cu perspectiva negativa, din cauza escaladarii tensiunilor sociale si politice din tara, care genereaza riscul aparitiei unei crize.

Cod portocaliu de vant in judetul Caras Severin. Alte judete din tara se afla sub incidenta codului galben

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de vant in judetul Caras Severin, valabila pentru prima parte a zilei. in schimb, alte judete din tara se afla sub incidenta codului galben, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica o avertizare de cod portocaliu de vant in judetul Caras Severin, valabila pentru prima parte a zilei, aceasta fiind insa ridicata. Alte judete din tara se afla sub incidenta codului galben, transmite Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Rusia cere explicatii Ucrainei privind evolutia politica din tara.

Presedintia Rusiei este din ce in ce mai preocupata de restantele pe care Ucraina le are la plata gazului rusesc si solicita explicatii privind evolutia politica de la Kiev, anunta purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin, citat de AFP, conform Mediafax. Suntem din ce in ce mai preocupati de cresterea datoriilor la livrarile de gaz rusesc, a declarat Dmitri Peskov. Citeste si: UE este pregatita sa ancheteze violentele din Ucraina Viitoarele transe ale ajutorului financiar nu .

Primarii din tara nu dau bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

Primarii din Timisoara, Suceava, Buzau si Brasov nu vor aloca bani pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Bistrita este singurul oras care va trimite fonduri catre Patriarhia Romana. Brasov Primarul Brasovului, George Scripcaru, a spus ca a primit solicitari de la BOR pentru a aloca bani pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului, dar ca municipalitatea nu are o suma disponibila si ca daca ar fi avut ar fi facut o donatie, adaugand: Ar trebui sa fim mai buni la suflet. In .

Schimba povestea carierei tale si fii unul dintre primii specialisti in management dentar din tara!

P) inscrie-te pana in 15 Martie la Scoala Dental Office Managers si platesti cu 50euro mai putin. Cati dintre voi ati avut o programare la stomatolog si, din cauza intarzierilor, ati fost.

Bucurie mare in penitenciarele din tara.

Primii detinuti eliberati de la 1 februarie, dupa intrarea in vigoare a noilor Coduri, Penal si de Procedura Penala sunt autori de inselaciuni sau furturi. Pe de alta parte, cei condamnati pentru viol sau omor beneficiaza de reducerea pedepsei sau de internarea in centre de reeducare. Reducerea pedepselor pentru diverse infractiuni da posibilitatea celor incarcerati sa scape din inchisoare, desi conform vechiului Cod Penal aveau de ispasit o perioada mai lunga dupa gratii. Altora li se .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.21 seconds )