Libnet.ro
UNICEF

14:01

Rusia cere explicatii Ucrainei privind evolutia politica din tara.

România Liberă România Liberă,
Rusia cere explicatii Ucrainei privind evolutia politica din tara.

Presedintia Rusiei este din ce in ce mai preocupata de restantele pe care Ucraina le are la plata gazului rusesc si solicita explicatii privind evolutia politica de la Kiev, anunta purtatorul de cuvant al presedintelui Vladimir Putin, citat de AFP, conform Mediafax. Suntem din ce in ce mai preocupati de cresterea datoriilor la livrarile de gaz rusesc, a declarat Dmitri Peskov. Citeste si: UE este pregatita sa ancheteze violentele din Ucraina Viitoarele transe ale ajutorului financiar nu . continuă pe România Liberă

Raportul privind accidentul aviatic din Apuseni, prezentat astazi in sedinta CSAT

Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de presedintele Traian Basescu, in care se va discuta raportul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) privind accidentul aviatic din Apuseni, incepe astazi la ora 16:00, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS.

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar, relateazaB1 TV. Prin persoanele care urmeaza sa fie audiate sunt persoane cu statut special, persoane cu statut militar. Astfel.

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar (VIDEO)

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar, relateazaB1 TV. Prin persoanele care urmeaza sa fie audiate sunt persoane cu statut special, persoane cu statut militar. Astfel.

PDL a depus sesizare penala la Parchet privind gestionarea accidentului din Apuseni

PDL a anuntat ca a depus, astazi, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie o sesizare penala fata de modul in care autoritatile politice ale statului au gestionat accidentul aviatic din Muntii Apuseni, potrivit surselor de presa.

CCR: OUG privind reducerea posturilor din administratie, neconstitutionala.

Ordonanta de urgenta a Guvernului care prevede reducerea posturilor din administratia publica este neconstitutionala, au decis, miercuri, judecatorii Curtii Constitutionale CC), potrivit Mediafax. Curtea Constitutionala a admis astfel sesizarea de neconstitutionalitate inaintata de 61 de deputati din grupurile parlamentare ale PDL si PPDD. Autorii sesizarii aratau ca OUG 77/2013 este neconforma cu dispozitiile articolului 115 alineatul 6 din Constitutie, potrivit caruia ordonantele de .

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni ar putea fi cercetat de procurorii militari

Dosarul accidentului aviatic din Muntii Apuseni ar putea fi transferat la Parchetul Militar, informeaza B1 TV. Ancheta ar putea fi preluata de procurorii miliari in contextul aplicarii noului Cod penal. Procurorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )