Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primarul da asigurari: bucurestenii nu vor plati mai mult pentru gigacalorie.

România Liberă România Liberă,
Primarul da asigurari: bucurestenii nu vor plati mai mult pentru gigacalorie.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat luni seara, ca bucurestenii nu vor plati mai mult pentru gigacalorie in aceasta iarna, informeaza Mediafax. Participarea cetatenilor la plata gigacaloriei nu creste, a subliniat Oprescu, la Antena 3, dupa ce a fost intrebat despre o eventuala majorare. Edilul a adaugat ca bucurestenii vor plati pentru gigacalorie cat platesc de cinci ani de zile incoace, respectiv 170 de lei, diferenta pana la tariful de 340 de lei fiind subventie . continuă pe România Liberă

Romanii vor plati si de 20 de ori mai mult pentru vaccinuri. Institutul Cantacuzino din Iasi va fi inchis definitiv

Romanii vor plati si de 20 de ori mai mult pentru vaccinuri precum cel antitetanos sau cel impotriva tuberculozei, pentru ca statul a inchis linia de productie de la Institutul Cantacuzino din Iasi. Ministerul.

Sorin Oprescu: In 18 luni vom colecta 80% din cainii maidanezi/ Nu ma pregatesc pentru prezidentiale/Pistele pentru biciclete, doar pe trotuar/ Bucurestenii nu vor plati mai mult pentru gigacalorie

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a vorbit la Antena 3 despre problema cainilor maidanezi sustinand ca, pentru situatia creata, sunt vinovati mai multi factori: Legea Marinescu care impiedica eutanasierea, ONG-urile si negocierile interminabile cu acestea, PDL si Consiliul General care nu i-au aprobat bani pentru adaposturi. Oprescu a vorbit si despre problemele biciclistilor spunand ca va face piste pentru biciclete doar pe trotuare si ca va desfiinta chioscurile care ar impiedica circulatia.

Bucurestenii vor putea sa se plimbe pe Dambovita cu barca.

Bucurestenii vor putea sa se plimbe cu barca pe raul Dambovita, in apropierea Bibliotecii Nationale, a anuntat sambata Ivan Patzaichin cu ocazia deschiderii primului centru din Bucuresti pentru promovarea zonelor protejate si a turismului ecologic, citat de Agerpres. Acest proiect are mai multe parti: acest centru care va deveni ca un punct de atractie pentru cei care vor veni in jurul bibliotecii si in jurul Dambovitei, de asemenea va fi acest parc care e in santier deocamdata, dar sper ca .

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. La fiecare 30 de secunde, un roman moare de inima

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. Principala cauza de deces in Romania ramane cea cardiovasculara, chiar daca patologia cardiovasculara a inregistrat progrese in ultimii.

Messi a fost audiat mai mult de doua ore si jumatate, la tribunalul din Gava.

Internationalul argentinian Lionel Messi a fost audiat, vineri, timp de mai mult de doua ore si jumatate la tribunalul din Gava, in cazul in care este acuzat de evaziune fiscala, impreuna cu tatal sau, informeaza Mediafax. Messi nu a facut nicio declaratie la iesirea din tribunal. Tatal sau, Jorge Horacio Messi, a fost audiat timp de aproximativ doua ore, potrivit AFP. Audierea a aratat marea sa dorinta de a-si rezolva situatia cu fiscul si nu de a incepe o lupta exagerata cu statul, a .

Impasul privind bugetul SUA taie tot mai mult din pretul petrolului

Pretul futures al petrolului brut West Texas Intermediate WTI) a scazut in intervalul 23 - 27 septembrie, pentru a treia saptamana la rand, pe piata americana, investitorii speculand ca cea mai mare economie a lumii va fi afectata de impasul privind bugetul SUA.

Canon si Nikon, din ce in ce mai mult in umbra telefoanelor inteligente

Piata globala a aparatelor de fotografiat este din ce in ce mai afectata de rapiditatea evolutiei dezvoltarii de smartphone-uri, acest lucru regasindu-se in rezultatele celor mai mari producatori de camere foto, Canon si Nikon.

MDRT: Consiliile judetene vor putea demara procedurile pentru transportul rutier judetean

Consiliile judetene vor putea demara, in perioada imediat urmatoare, procedurile de atribuire catre operatorii de transport a traseelor pentru transportul rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judetean, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRT), primit la redactie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )