Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primarul comunei Prunisor, retinut pentru 24 de ore

România Liberă România Liberă,
Primarul comunei Prunisor, retinut pentru 24 de ore

Procurorii DIICOT Mehedinti l-au retinut pentru 24 de ore pe primarul social-democrat al comunei Prunisor, Nandi Covlea, conform Agerpres. continuă pe România Liberă

Mehedinti: Primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Trei persoane, intre care si primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, au fost retinute de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din judetele Mehedinti, Timis si Gorj. Perchezitiile au vizat destructurarea.

Primarul din Prunisor, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala

Trei persoane, intre care si primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, au fost retinute pana in prezent de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din judetele Mehedinti, Timis si Gorj, pentru destructurarea unei grupari de evaziune fiscala care a produs un prejudiciu de sase milioane de lei.

Mehedinti: Primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, intr-un dosar de evaziune fiscala

Trei persoane, intre care si primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea, au fost retinute de procurorii DIICOT, in urma perchezitiilor din judetele Mehedinti, Timis si Gorj. Perchezitiile au vizat destructurarea.

Primarul Nandi Covlea a fost retinut pentru 24 de ore

Primarul comunei mehedintene Prunisor, Nandi Covlea, a fost retinut marti seara pe baza de ordonanta pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, in urma audierilor in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste sase milioane de lei.

FOTO VIDEO Ginerele regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus in aceasta dupa amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

FOTO VIDEO Ginerele Regelui asfaltului din Vaslui, retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de omor, in dosarul ciobanului ucis in lanul cu grau

Dupa aproape sase ore de audieri, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus luni dupa-amiaza retinerea pentru 24 de ore a ginerelui omului de afaceri Emil Savin, sub acuzatia de omor. Cornel Selaru sustine ca el e cel care l-a calcat cu masina pe cioban, dar din greseala. Maine, tanarul de 31 ani va fi prezentat in fata judecatorilor Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventiva.

Perchezitii la Strehaia si la primarul comunei mehedintene Prunisor. Este vizata o retea specializata in evaziune fiscala

Politistii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate din Mehedinti, sub coordonarea DIICOT efectueaza sla aceasta ora un numar de 25 de perchezitii in locatii din Timis, Caras Severin, Strehaia si Prunisor, vizati fiind membri unei retele specializata in evaziune fiscala, intre acestia fiind si primarul comunei Prunisor, Nandi Covlea.

Primarul comunei Bals, Iasi, trimis in judecata pentru luare de mita 20.000 euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Constantin Cibotaru, primarul comunei Bals, Iasi, pentru luare de mita 20. 000 euro) si trafic de influenta.

Primarul comunei iesene Bals, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Constantin Ciubotaru, primarul comunei Bals din judetul iasi, a fost trimis in judecata de procurorii DNA dupa ce a cerut 20. 000 de euro de la un om de afaceri pentru a-i facilita acestuia concesionarea unui teren.

Fostul primar al comunei Sirbi, retinut de procurori pentru o frauda de peste 800.000 de lei

La peste 800. 000 se ridica frauda pe care fostul primar al comunei bihorene Sirbi a provocat-o bugetului comunei in fruntea caruia a fost ales. A fost ajutat de contabila institutiei, dar si de administratorul unei firme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )