Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primarul Constantei, Radu Mazare, suspendat din functie

România Liberă România Liberă,
Primarul Constantei, Radu Mazare, suspendat din functie

Radu Mazare, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Primarul Constantei, Radu Mazare, SUSPENDAT din functie dupa ce a fost arestat

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost suspendat din functia pe care o detinede 15 ani, dupa ce pe numele sau a fost emis mandat de arestare preventiva, a decisprefectului judetului, potrivit unui.

Radu Mazare, suspendat din functie. Constanta ramane fara primar

Radu Mazare a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, pe care o ocupa de 15 ani. Radu Mazare este arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe.

Radu Mazare, suspendat din functie. Constanta ramane fara primar ales, pana iese Mazare din arest

Prefectura Constanta a emis luni, 6 aprilie, ordinul prin care constata suspendarea din functie a primarului Radu Mazare, aflat in arest preventiv.

Radu Mazare, suspendat din functia de primar printr-un ordin emis de prefect

Radu Mazare, care se afla in arestul central al Politiei Capitalei, a fost suspendat din functia de primar, pe care o ocupa de 15 ani. El a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta, Constantin.

Radu Mazare, transferat din arestul IPJ Constanta la beciul domnesc din Capitala

Radu Mazare este transferat, vineri, din arestul inspectoratului de Politiei al Judetului Constanta in arestul Politiei Capitalei. Edilul Constantei a fost ridicat, joi, de politisti din trafic si dus spre arestu.

Marian Vanghelie, suspendat de la Primaria sectorului 5

Marian Vanghelie a fost suspendat de la Primaria Sectorului 5. Decizia a fost confirmata de prefectul Capitalei, informeaza B1 TV. Si primarul Constantei, Radu Mazare a fost suspendat luni din functia de primar.

Radu Mazare, trimis in judecata pentru abuz in serviciu. Primarul Constantei, incarcerat in arestul Politiei Capitalei

Update 21. 53 - Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost dus, vineri seara, in arestul central Politiei Capitalei, din cel al Politiei Constanta, dupa ce a fost arestat preventiv joi, in dosarul in care este.

Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 4 mil. euro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost trimis in judecata de DNA Constanta in dosarul in care este cercetat pentru vanzarea unor terenuri din Mamaia la preturi subevaluate, procurorii stabilind ca in acest caz bugetul Primariei Constanta a fost.

O noua lovitura pentru Radu Mazare

Procurorii DNA Constanta l-au trimis in judecata, in stare de libertate, a primarului Constantei Radu Mazare, intrucat este acuzat de patru infractiuni de abuz in serviciu, informeaza un comunicat al institutiei.

VIDEO Radu Mazare a fost suspendat din functia de primar al Constantei

Radu Mazare, arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, a fost suspendat de catre prefectul judetului Constanta din functia de primar al Constantei, pe care o ocupa de 15 ani, anunta Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )