Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost plasat in arest la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru fapte de coruptie, a fost plasat in arest la domiciliu

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj dupa ce ar fi vandut un teren amplasat pe malul Lacului Rosu, care apartinea SC Monturist SRL, firma la care municipalitatea este actionar cu 48%, a fost plasat in arest la domiciliu. Potrivit portalului instantelor de judecata, Curtea de Apel Targu Mures a respins propunerea procurorului de la Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Targu Mures, de prelungire a masurii arestarii preventive in cazul lui Mezei Janos si a dispus punerea acestuia de indata in libertate, decizia fiind definitiva. continuă pe Hotnews

Primarul din Gheorgheni, arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu: Decizia este definitiva

Primarul din Gheorgheni, Mezei Janos PCM), arestat preventiv pentru abuz in serviciu si santaj a fost plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile. Decizia Curtii de Apel Targu Mures este.

Primarul din Gheorghieni, in arest la domiciliu

Curtea de Apel Targu Mures a respins propunerea procurorului Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Targu - Mures, de prelungire a masurii arestarii preventive a primarului din Gheorgheni, Mezei Janos, acuzat de fapte de coruptie, si a dispus plasarea acestuia in arest la domiciliu, informeaza Agerpres.

Doar 10 condamnari pentru fapte de coruptie in Teleorman

Teleormanul se numara printre judetele cu cele mai putine procese pentru coruptie finalizate, potrivit unui studiu realizat de Societatea Academica din Romania si portalul Romania Curata. Teleormanul se regaseste pe harta coruptiei cu doar 10 procese finalizate, 70% dintre condamnari fiind cu suspendare. Pe harta coruptilor din Teleorman nu figureaza niciun ales local.

Un batran de 78 de ani, omorat in bataie pentru 3.000 de lei. Suspectul, arestat preventiv

Un barbat din localitatea Plopu, suburbie a orasului bacauan Darmanesti, a fost arestat, miercuri, de catre magistratii Tribunalului Bacau, fiind acuzat ca ar fi omorat in bataie un batran de 78 de ani pentru a-i putea lua economiile de 3. 000 de lei.

Comisia pentru buget - finante din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal

Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat a amanat pentru saptamana viitoare sedinta pe Codul Fiscal. Asta deoarece marti au fost depuse zeci de amendamente care trebuie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )