Libnet.ro
UNICEF

17:30

Primarul din Ludus a trecut de la PNL la PSD: Liderul PNL Mures spune ca edilul a fost santajat

B1 B1,
Primarul din Ludus a trecut de la PNL la PSD: Liderul PNL Mures spune ca edilul a fost santajat

Primarul orasului Ludus, Cristian Moldovan, a trecut de la PNL la PSD, in timp ce liderul PNL Mures, Ciprian Dobre, spune ca edilul ar fi fost santajat pentru a face acest lucru. Primarul orasului Ludus a. continuă pe B1

Primarul orasului Ludus a trecut la PSD

Cristian Moldovan, primarul orasului Ludus a decis sa treaca de la Partidul National Liberal la Partidul Social Democrat. Orasul Ludus din judetul Mures va primi de la Guvern suma de 1900 de lei pentru deblocarea situatiei financiare. Suma este infima, spune primarul, care a solicitat peste 20 de milioane de lei.

Primarul din Alesd, Bihor, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul din localitatea bihoreana Alesd, Zeno Danut Tipter, a fost trimis in judecata de procuroii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea pentru conflict de interese.

Primarul din Alesd, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea l-au trimis in judecata pe primarul orasului bihorean Alesd, Zeno Danut Tipter PNL), pentru conflict de interese, acuzandu-l ca i-ar fi atribuit firmei fiului sau 15 contracte pentru servicii de topografie.

Adelina Coste, blonda de la PDL Bihor, a trecut in barca PSD-ului

Adelina Coste, vicepresedintele PDL Bihor, a trecut la PSD, unde va primi o functie similara de conducere. Ea sustine ca a luat aceasta decizie deoarece isi doreste sa faca parte dintr-un partid care exista si va exista, care va fi de sine-statator, si nu un partid care a murit, referindu-se la PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )