Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primarul din Alesd, trimis in judecata pentru conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul din Alesd, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea l-au trimis in judecata pe primarul orasului bihorean Alesd, Zeno Danut Tipter PNL), pentru conflict de interese, acuzandu-l ca i-ar fi atribuit firmei fiului sau 15 contracte pentru servicii de topografie. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Alesd, Bihor, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul din localitatea bihoreana Alesd, Zeno Danut Tipter, a fost trimis in judecata de procuroii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea pentru conflict de interese.

Functionar din Primaria Sebis (Arad), trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara l-au trimis in judecata pe Octavian Ghimboasa, seful Serviciului urbanism si amenajare a teritoriului din Primaria Sebis judetul Arad), acuzat de conflict de interese, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Primarul din Homocea, trimis in judecata pentru nereguli de la alegerile din 2012

Primarul comunei Homocea, Neculai Ionescu, si consiliera sa, Maria Daniela Pavel, au fost trimisi in judecata pentru instigare la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, respectiv fals material in inscrisuri oficiale.

Consilieri locali din Farcasesti, cercetati de politie pentru conflict de interese

Doi consilieri locali PP-DD din comuna gorjeana Farcasesti sunt cercetati penal de politisti pentru conflict de interese.

Primarul din Tandarei, retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Primarul din Tandarei, Cristian Roman, a fost retinut, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de.

Primarul orasului Calafat a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Mircea Guta, primarul orasului Calafat, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata. Magistratii Tribunalului Dolj au dispus astazi inceperea procesului. Edilul este acuzat ca a creat bugetului local un prejudiciu de peste 400. 000 de lei.

Cristian Roman, primarul din Tandarei, a fost retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Cristian Roman, Primarul din Tandarei, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de Primarie. Procurorii au stabilit un prejudiciu de 400. 000 de lei in acest dosar.

Fostul director al RATB, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Fostul director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti R. ), Viorel Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

DNA: Seful IPJ Mures, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Targu-Mures au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a chestorului de politie Valentin Pescari, seful Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Mures, banuit de luare de mita in forma continuata.

Chestor de Politie din Mures, trimis in judecata pentru luare de mita

Valentin Pescari, chestor de politie si inspector sef al Inspectoratului Judetean de Politie IJP) Mures, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita in forma continuata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )