Libnet.ro
UNICEF

21:30

Chestor de Politie din Mures, trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Chestor de Politie din Mures, trimis in judecata pentru luare de mita

Valentin Pescari, chestor de politie si inspector sef al Inspectoratului Judetean de Politie IJP) Mures, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita in forma continuata. continuă pe Adevărul

DNA: Seful IPJ Mures, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Targu-Mures au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a chestorului de politie Valentin Pescari, seful Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Mures, banuit de luare de mita in forma continuata.

Primarul orasului Calafat a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Mircea Guta, primarul orasului Calafat, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata. Magistratii Tribunalului Dolj au dispus astazi inceperea procesului. Edilul este acuzat ca a creat bugetului local un prejudiciu de peste 400. 000 de lei.

Primarul din Homocea, trimis in judecata pentru nereguli de la alegerile din 2012

Primarul comunei Homocea, Neculai Ionescu, si consiliera sa, Maria Daniela Pavel, au fost trimisi in judecata pentru instigare la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, respectiv fals material in inscrisuri oficiale.

Seful IPJ Mures, trimis in judecata DNA

Chestorul Valentin pescari , seful IPJ Mures, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. in acelasi dosar, procurorii l-au trimis in judecata si pe directorul Administratiei Bazinale de Apa Mures, Teodor Giurgea, pentru liare de mita.

Primarul din Alesd, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea l-au trimis in judecata pe primarul orasului bihorean Alesd, Zeno Danut Tipter PNL), pentru conflict de interese, acuzandu-l ca i-ar fi atribuit firmei fiului sau 15 contracte pentru servicii de topografie.

Functionar din Primaria Sebis (Arad), trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara l-au trimis in judecata pe Octavian Ghimboasa, seful Serviciului urbanism si amenajare a teritoriului din Primaria Sebis judetul Arad), acuzat de conflict de interese, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Primarul din Alesd, Bihor, trimis in judecata pentru conflict de interese

Primarul din localitatea bihoreana Alesd, Zeno Danut Tipter, a fost trimis in judecata de procuroii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Oradea pentru conflict de interese.

Fostul director al RATB, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Fostul director general al Regiei Autonome de Transport Bucuresti R. ), Viorel Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

Perchezitii la ISU Teleorman. Este vizata si o persoana din conducere, pentru luare de mita

Procurorii DNA fac, miercuri, perchezitii la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, fiind vizate mai multe persoane, printre care si un reprezentant al conducerii institutiei, suspectat de luare de mita, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Functionar public din Mures, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul lui Mircea Moldovan, secretar in cadrul Primariei Comunei Sangeorgiu de Mures, Judetul Mures.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )