Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primarul din Neamt cere verificarea amanuntita a conditiilor in care a fost organizat concertul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primarul din Neamt cere verificarea amanuntita a conditiilor in care a fost organizat concertul

Primarul interimar al municipiului Piatra Neamt, Dragos Chitic, a solicitat, sambata, tuturor institutiilor cu atributii in domeniu sa verifice amanuntit daca au fost respectate legile de catre organizatorul concertului Carla 's Dream de la Galleria Mall si sa ia masuri drastice. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul din Vladeni, trimis in judecata, dupa ce s-a implicat chiar in organizarea frauduloasa a unor concursuri

Primarul din Vladeni, Targoviste, Catalin Marin, a fost trimis in judecata, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu si folosirea in orice mo.

Primarul din Baia Mare, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, trimis in judecata

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce ar fi primit de la o persoana din conducerea CS Fotbal Club Municipal Baia Mare 70. 000 de lei pentru a sustine financiar clubul, a fost.

Dialog savuros intre primarul din Albota, judecator si directorul ziarului Atac de Arges: Mi-a spus ca nu are porc si daca ii dau unul, nu mai scrie de mine. Si i-am mai dat si trei masini de piatra, sa faca drumul sa poata duce porcul

Un dialog de-a dreptul savuros a avut loc miercuri la Judecatoria Pitesti intre primarul din Albota, Ion Dumitru, supranumit Ducele, judecator si Florin Paraschivescu, directorul ziarului.

Primarul din Chisinau, Dorin Chirtoaca, si jurnalista Anisoara Loghin s-au cununat civil. Mireasa si-a cumparat rochia din Romania (FOTO)

Sarbatoare in Chisinau. Primarul Dorin Chirtoaca si jurnalista Anisoara Loghin si-au spus da in fata ofiterului starii civile, noteaza unimedia. info. Dupa cum a anuntat, Loghin a.

Primarul din comuna Vladeni, Dambovita, trimis in judecata pentru ca si-a angajat sotia la Primarie

Calin Marin, primarul comunei Vladeni din judetull Dambovita a fost trimis in judecata pentru aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu si folosirea in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, dupa ce, si-a angajat sosia in cadrul in cadrul compartimentului Stare Civila si Resurse Umane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )