Libnet.ro
UNICEF

19:30

Primarul din Sinaia este audiat la DNA, in calitate de SUSPECT

România Liberă România Liberă,
Primarul din Sinaia este audiat la DNA, in calitate de SUSPECT

Primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea, este audiat vineri dimineata, in calitate de suspect, la DNA Ploiesti. continuă pe România Liberă

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, este audiat de DNA Ploiesti in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu

Vlad Oprea este audiat in calitate de suspect in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu, aflata sub control judiciar dupa ce ar fi primit mita si o haina de blana pentru a da o solutie favorabila intr-un dosar, declara surse judiciare.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, audiat la DNA Ploiesti in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie (VIDEO)

Vlad Oprea, primarul din Sinaia, este audiat de catre procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie din Ploiesti in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie, arata B1 TV. Am fost chem.

Primarul din Sinaia, la DNA. Surse: Vlad Oprea este suspect de abuz in serviciu

Primarul statiunii prahovene Sinaia, Vlad Oprea, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, ca el va fi audiat in calitate de suspect intr-un dosar de.

Primarul din Sinaia, pus sub control judiciar pe cautiune

ACTUALIZARE 18:05 Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au pus in miscare actiunea penala si dispunerea luarii masurii controlului judiciar pe cautiune, pentru o perioada de 60 de zile, incepind de astazi fata de primarul orasului Sinaia, Vlad Gheorghe Oprea.

Primarul statiunii Sinaia, la DNA Ploiesti, suspectat de abuz in serviciu

Primarul statiunii prahovene Sinaia, Vlad Oprea, s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul DNA Ploiesti, surse judiciare declarand, pentru Agerpres, ca el va fi audiat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie.

Primarul statiunii Sinaia, cercetat sub control judiciar: Vlad Oprea nu mai are dreptul sa isi exercite functia

Primarul statiunii Sinaia, Vlad Oprea, a fost plasat vineri sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA Ploiesti in dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu, in care este acuzat de abuz in.

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, la audieri la DNA Ploiesti

Vlad Oprea, primarul statiunii Sinaia, a fost chemat vineri dimineata la audieri la DNA Ploiesti. Acesta a fost citat la sediul Directiei Anticoruptie.

Petre Toba, audiat in calitate de martor, in dosarul lui Adrian Duicu, fost sef al CJ Mehedinti

Ministrul de Interne, Petre Toba, este audiat, vineri, in calitate de martor, in dosarul fostului sef al Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu.

Primarul din Targu Mures, urmarit penal de DNA pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in acelasi dosar este pus sub urmarire.

AOAR: Legislatia fiscala din Romania este de opt ori mai stufoasa decat recomanda UE. Omoara startup-urile si firmele mici

Legislatia fiscala din Romania are peste 1. 600 de pagini, mult prea stufoasa in comparatie cu alte tari din Uniunea Europeana, care recomanda sa nu treaca de 200 de pagini. Una dintre consecintele majore ale legislatiei sufocante este ca loveste in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )