Libnet.ro
UNICEF

08:00

Primarul din Tulcea, arestat pentru luare de mita, va fi eliberat

Antena3 Antena3,
Primarul din Tulcea, arestat pentru luare de mita, va fi eliberat

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv de la sfarsitul lunii mai, pentru luare de mita si acte de comert incompatibile cu functia, va fi plasat in arest la domiciliu, a decis, vi. continuă pe Antena3

Primarul din Tulcea va fi plasat in arest la domiciliu. Fusese arestat preventiv pentru luare de mita

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea, care este cercetat in stare de arest preventiv de la sfarsitul lunii mai, pentru luare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, va fi plasat in arest la domiciliu incepand de marti.

Constantin Hogea, primarul din Tulcea, plasat in arest la domiciliu

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv de aproape doua luni, va fi plasat in arest la domiciliu, pentru 30 de zile, incepand de pe 28 iulie.

Primarul din Tulcea va fi scos din spatele gratiilor si pus in arest la domiciliu

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv de aproape doua luni, va fi plasat in arest la domiciliu, pentru 30 de zile, incepand de pe 28 iulie. Magistratii Curtii de Apel Galati au respins vineri contestatia DNA la masura arestului la domiciliu luata miercuri de magistratii Tribunalului Galati fata de Constantin Hogea, informeaza Agerpres.

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea, plasat in arest la domiciliu pentru luare de mita: Decizia este definitiva

Curtea de Apel Galati a decis vineri ca primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv, pentru luare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu.

Satu Mare: Doi politisti au fost plasati sub control judiciar pentru luare de mita si detinere de droguri de risc

Doi politisti din cadrul Politiei Rurale Satu Mare sunt cercetati sub control judiciar pentru luare de mita si detinere de droguri de risc in vederea consumului, informeaza Mediafax. Cristian Ionut.

Fost primar din Bacau, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul primar al comunei bacauane Prajesti Eugen Antica, al carui mandat a incetat in iunie, in urma unei condamnari pentru cumparare de influenta, a fost trimis in judecata intr-un alt dosar, dupa ce ar fi primit peste 43. 000 de lei de la firma care a.

Constantin Hogea, primarul din Tulcea, iese de dupa gratii. Judecatorii i-au dat mandat de arest la domiciliu

Constantin Hogea, edilul tulcean, este acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie, respectiv ca a luat mita de la o serie de oameni de afaceri pentru a-i favoriza.

Primarul din Tulcea a intrat in programul Puscarie in sufragerie. Constantin Hogea a fost plasat in arest la domiciliu

Constantin Hogea, edilul tulcean, este acuzat de procurorii DNA de fapte de coruptie, respectiv ca a luat mita de la o serie de oameni de afaceri pentru a-i favoriza.

Bacau: Fostul primar al comunei Prajesti, trimis in judecata pentru luare de mita

Eugen Antica, fostul primar al comunei bacauane Prajesti, a fost trimis in judecata dupa ce ar fi primit peste 43. 000 de lei de la firma care a construit sediul primariei pe care o conducea. Mandatul acestuia a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )