Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fost primar din Bacau, trimis in judecata pentru luare de mita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fost primar din Bacau, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul primar al comunei bacauane Prajesti Eugen Antica, al carui mandat a incetat in iunie, in urma unei condamnari pentru cumparare de influenta, a fost trimis in judecata intr-un alt dosar, dupa ce ar fi primit peste 43. 000 de lei de la firma care a. continuă pe Wall-Street Ro

Bacau: Fostul primar al comunei Prajesti, trimis in judecata pentru luare de mita

Eugen Antica, fostul primar al comunei bacauane Prajesti, a fost trimis in judecata dupa ce ar fi primit peste 43. 000 de lei de la firma care a construit sediul primariei pe care o conducea. Mandatul acestuia a.

Inspector fiscal din Ilfov, trimis in judecata pentru MITA si TRAFIC de influenta. Pe cat se vindea

Inspectorul fiscal din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Ilfov, Gabriel Niculescu, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, intrucat este acuzat de luare de mita, in forma continuata si trafic de influenta, in forma continuata.

Fostul primar din Prajesti, Eugen Antica, trimis in judecata de DNA pentru mai multe fapte de coruptie

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau, au dispus astazi trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatului Eugen Antica, fost primar al comunei bacauane Prajesti. Edilul este acuzat de luare de mita dar si operatiuni financiare ilegale, care au produs un prejudiciu de peste 43 de mii de lei.

Apple, data in judecata pentru iWatch s

Apple a fost data in judecata pentru numele iWatch, chiar daca nu foloseste denumirea pentru ceasul inteligent Apple Watch, de catre o companie irlandeza de software care detine marca in Europa, relateaza Bloomberg.

Pele a fost externat din spital, dupa ce a fost operat la coloana

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost externat din spital, luni, dupa ce saptamana trecuta a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, informeaza Daily Mail. Medicii.

Mihai Necolaiciuc a fost eliberat din penitenciar

Mihai Necolaiciuc, supranumit groparul CFR, a fost eliberat din penitenciar. Fostul sef al CFR a executat o treime din cei 4 ani si jumatate de inchisoare. Judecatorii i-au scazut din pedeapsa si perioada.

Pele a fost operat din nou. Ce a patit legenda fotbalului

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo si recuperarea decurge bine, brazilianul urmand sa.

O actrita din Romania cere daune pentru un diagnostic gresit VIDEO

O actrita de origine romana stabilita la New York cere justitiei americane sa-i faca dreptate, pentru ca nu mai poate avea copii din cauza unui diagnostic gresit. Mihaela Mihut, de 44 de ani, sustine ca ar.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2105 seconds )