Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pele a fost externat din spital, dupa ce a fost operat la coloana

B1 B1,
Pele a fost externat din spital, dupa ce a fost operat la coloana

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost externat din spital, luni, dupa ce saptamana trecuta a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, informeaza Daily Mail. Medicii. continuă pe B1

FOTO. Pele a fost externat, dupa a treia operatie intr-un an. Cum arata legenda fotbalului brazilian

Fostul international brazilian Pele a fost externat din Spitalul Israelian Albert Einstein, din Sao Paulo, dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la coloana.

Pele a fost externat, dupa operatia la coloana

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 74 de ani, a fost externat, luni, dupa ce saptamana trecuta a fost supus unei interventii chirurgicale la coloana, informeaza BBC. Pele a fost operat.

Timis: Trei barbati au ajuns la spital, dupa un scandal izbucnit de la vanzarea unui telefon

Un scandal a izbucnit, luni seara, in orasul Deta, din judetul Timis, trei barbati ajungand la spital, dupa ce acestia au incercat sa ii vanda un telefon mobil fiului unui fost politist, oamenii legii.

Rusia ar putea interzice importurile de flori din Olanda, dupa ce au fost descoperiti daunatori in livrari

Rusia ar putea interzice importurile de flori din Olanda, dupa ce au fost descoperiti daunatori in livrari, informeaza Reuters, citand agentiile de presa ruse. Propunerea a fost facuta de Serviciul federal.

Mihai Necolaiciuc a fost eliberat din penitenciar

Mihai Necolaiciuc, supranumit groparul CFR, a fost eliberat din penitenciar. Fostul sef al CFR a executat o treime din cei 4 ani si jumatate de inchisoare. Judecatorii i-au scazut din pedeapsa si perioada.

Fost primar din Bacau, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul primar al comunei bacauane Prajesti Eugen Antica, al carui mandat a incetat in iunie, in urma unei condamnari pentru cumparare de influenta, a fost trimis in judecata intr-un alt dosar, dupa ce ar fi primit peste 43. 000 de lei de la firma care a.

SURPRIZE in clasamentul Cupei Davis: Salt URIAS pentru tenismenii din Zimbabwe, dupa infrangerea Moldovei

Clasamentul ITF pe natiuni, actualizat dupa ultima runda din Cupa Davis, a avut parte de cateva surprize. Echipa din Zimbabwe a urcat nu mai putin de 11 locuri, dupa ce a facut spectacol cu Republica Moldova.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )