Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primarul din Tulcea, plasat in arest la domiciliu

România Liberă România Liberă,
Primarul din Tulcea, plasat in arest la domiciliu

Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, arestat preventiv la sfarsitul lunii mai dupa ce a fost acuzat de luare de mita si de efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, a parasit arestul IPJ Galati, fiind plasat in arest la domiciliu. continuă pe România Liberă

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a parasit arestul IPJ Galati pentru a fi plasat in arest la domiciliu

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a parasit in noaptea de luni spre marti arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Galati pentru a fi plasat in arest la domiciliu, in urmatoarele 30 de.

Primarul suspendat din Tulcea nu are voie sa comunice cu angajatii primariei

Incepand de astazi, revine acasa primarul suspendat al municipiului Tulcea, Constantin Hogea, pentru care a luat sfarsit perioada arestului preventiv, fiind plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile, de pe 28 iulie pana pe data de 26 august.

Primarul din Baile Herculane, arestat la domiciliu: Nicusor Vasilescu, acuzat de abuz in serviciu

Nicusor Vasilescu, primarul din Baile Herculane, si Aurelia Dumitrache, secretara lui, au fost arestati la domiciliu pentru abuz in serviciu, respectiv pentru complicitate la abuz in serviciu. Potrivit unui.

Primarul din Baile Herculane, arestat la domiciliu pentru abuz in serviciu

Primarul din Baile Herculane, Nicusor Vasilescu, si secretara sa au fost arestati la domiciliu pentru abuz in serviciu, respectiv complicitate la abuz in serviciu, fiind acuzati ca au vandut unui om de afaceri, la preturi subevaluate, mai multe imobile.

Primarul din Baile Herculane si secretara lui, ARESTATI la domiciliu. Ce acuzatii le aduc anchetatorii

Primarul din Baile Herculane, Nicusor Vasilescu, si secretara sa au fost arestati la domiciliu pentru abuz in serviciu, respectiv complicitate la abuz in serviciu, fiind acuzati ca au vandut unui om de afaceri, la preturi subevaluate, mai multe imobile din oras apartinand municipalitatii.

Proiectul Strategia ocuparii ajuta somerii din Tulcea, Galati si Botosani sa se reintegreze pe piata muncii

In perioada 28 februarie 2015 31 decembrie 2015 somerii, somerii de lunga durata si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca din judetele Tulcea, Galati si Botosani au oportunitatea de a participa GRATUIT la un set de masuri de suport si sprijin, menite sa-i ajute sa se reintegreze pe piata muncii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )