Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primarul suspendat din Tulcea nu are voie sa comunice cu angajatii primariei

România Liberă România Liberă,
Primarul suspendat din Tulcea nu are voie sa comunice cu angajatii primariei

Incepand de astazi, revine acasa primarul suspendat al municipiului Tulcea, Constantin Hogea, pentru care a luat sfarsit perioada arestului preventiv, fiind plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile, de pe 28 iulie pana pe data de 26 august. continuă pe România Liberă

Primarul suspendat din Iasi, Gheorghe Nichita, vrea sa revina in fruntea PSD

Primarul suspendat din Iasi, Gheorghe Nichita, pare gata sa revina in fruntea PSD Iasi de unde s-a autosuspendat in momentul plasarii sale in arest. Potrivit presei locale, Nichita s-a intalnit cu.

Constantin Hogea, primarul din Tulcea, plasat in arest la domiciliu

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv de aproape doua luni, va fi plasat in arest la domiciliu, pentru 30 de zile, incepand de pe 28 iulie.

Primarul din Tulcea va fi plasat in arest la domiciliu. Fusese arestat preventiv pentru luare de mita

Constantin Hogea, primarul municipiului Tulcea, care este cercetat in stare de arest preventiv de la sfarsitul lunii mai, pentru luare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, va fi plasat in arest la domiciliu incepand de marti.

Primarul din Tulcea, arestat pentru luare de mita, va fi eliberat

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv de la sfarsitul lunii mai, pentru luare de mita si acte de comert incompatibile cu functia, va fi plasat in arest la domiciliu, a decis, vi.

Primarul din Tulcea va fi scos din spatele gratiilor si pus in arest la domiciliu

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, aflat in arest preventiv de aproape doua luni, va fi plasat in arest la domiciliu, pentru 30 de zile, incepand de pe 28 iulie. Magistratii Curtii de Apel Galati au respins vineri contestatia DNA la masura arestului la domiciliu luata miercuri de magistratii Tribunalului Galati fata de Constantin Hogea, informeaza Agerpres.

Proiectul Strategia ocuparii ajuta somerii din Tulcea, Galati si Botosani sa se reintegreze pe piata muncii

In perioada 28 februarie 2015 31 decembrie 2015 somerii, somerii de lunga durata si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca din judetele Tulcea, Galati si Botosani au oportunitatea de a participa GRATUIT la un set de masuri de suport si sprijin, menite sa-i ajute sa se reintegreze pe piata muncii.

Nicolae Iotcu, suspendat din PNL dupa ce a fost prins in flagant cand primea mita

Presedintele CJ Arad Nicolae Iotcu, prins in flagant cand primea mita, va fi suspendat automat din PNL, potrivit statutului partidului, a declarat, vineri , senatorul PNL Cristian Bodea, citat de.

Secretul unei blonde din showbiz! Are silicoane si nimeni habar n-avea

A recunoscut intotdeauna ca a apelat la medici esteticieni pentru a-si repara micile imperfectiuni, insa marele ei secret abia acum a iesit la iveala. Cristina Cioranu nu este tocmai naturala din cap pana-n.

EXPLOZIA de la ISU Calarasi: Unul din pompieri are arsuri pe 95% din corp

Unul din cei doi pompieri raniti in explozia produsa vineri la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Calarasi are arsuri pe 95 la suta din suprafata corpului, fiind in stare foarte grava, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Spitalului de Arsi din Capitala, Adrian Stanculea.

Explozie la ISU Calarasi: Unul din pompieri are arsuri pe 95% din suprafata corpului

O explozie s-a produs vineri la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU), doi pompieri fiind raniti in explozie, dupa ce un rezervor cu combustibil din curtea inspectoratului a explodat. Cei doi pompieri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )