Libnet.ro
UNICEF

23:00

Primarul orasului Tandarei a fost retinut pentru 24 de ore pentru comiterea a sase infractiuni

Adevărul Adevărul,
Primarul orasului Tandarei a fost retinut pentru 24 de ore pentru comiterea a sase infractiuni

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus in aceasta seara retinerea pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, a primarului orasului Tandarei, Cristian Roman. Ancheta deschisa in cazul edilului il vizeaza si pe seful Biroului Achizitii din cadrul aceleiasi institutii. Respectivul functionar este insa cercetat in stare de libertate. continuă pe Adevărul

Primarul orasului Tandarei a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii ialomiteni au probe ca ar fi comis sase infractiuni

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita au dispus in aceasta seara retinerea pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, a primarului orasului Tandarei, Cristian Roman. Ancheta deschisa in cazul edilului il vizeaza si pe seful Biroului Achizitii din cadrul aceleiasi institutii. Respectivul functionar este insa cercetat in stare de libertate.

Cristian Roman, primarul din Tandarei, a fost retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Cristian Roman, Primarul din Tandarei, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de Primarie. Procurorii au stabilit un prejudiciu de 400. 000 de lei in acest dosar.

Primarul orasului Calafat a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu

Mircea Guta, primarul orasului Calafat, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu in forma continuata. Magistratii Tribunalului Dolj au dispus astazi inceperea procesului. Edilul este acuzat ca a creat bugetului local un prejudiciu de peste 400. 000 de lei.

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a fost retinuta pentru 24 de ore

Izaura Bercea, fiica interlopului Bercea Mondial, a primit in aceasta seara ordonanta de retinere pentru 24 de ore de la procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges.

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, a fost retinuta pentru 24 de ore pentru ca ar fi dat mita unui gardian

Izaura Bercea, fiica interlopului Bercea Mondial, a primit in aceasta seara ordonanta de retinere pentru 24 de ore de la procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arges.

Primarul din Tandarei, retinut pentru abuz in serviciu si fals intelectual

Primarul din Tandarei, Cristian Roman, a fost retinut, miercuri seara, pentru abuz in serviciu si fals intelectual in legatura cu contracte de proiectare si lucrari la drumuri derulate de.

Perchezitii la Primaria orasului Tandarei. Primarul este acuzat de coruptie, abuz in serviciu si fals intelectual

Primaria din orasul ialomiteran Tandarei este perchezitionata de politisti. Primarul orasului este banuit coruptie in domeniul achizitiilor publice, de abuz in serviciu si fals intelectual. Este vorba.

Consilier APIA Constanta, retinut pentru declaratii false

Procurorii DNA au decis retinerea pentru 24 de ore a unei consilier de la APIA Constanta, Razvan Alexandu Ionescu, pentru savarsirea infractiunilor concurente de: folosire de documente ori declaratii false care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene patru infractiuni) si inselaciune patru infractiuni) si fals material in inscrisuri oficiale noua infractiuni), informeaza DNA.

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a fost retinuta de procurori pentru 24 de ore. Ea este acuzata de dare de mita.

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial a fost saltata de procurori. Surse apropiate anchetei precizeaza ca este vorba de un flagrant care vizeaza un angajat al Penitenciarului Colibasi, Izaura Anghel fiind acuzata de dare de mita, informeaza B1TV.

Serghei Lavrov: Prabusirea cursei MH 17 in Ucraina a fost folosita pentru a justifica sanctiunile impotriva Rusiei

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, miercuri, ca prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei, in iulie, a fost folosita in mod intentionat pentru a justifica sanctiunile impotriva Rusiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )