Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primavara este cu 30 de secunde mai scurta cu fiecare an care trece: Explicatia astronomilor (VIDEO)

B1 B1,
Primavara este cu 30 de secunde mai scurta cu fiecare an care trece: Explicatia astronomilor (VIDEO)

Primavara este mai scurta cu circa 30 de secunde cu fiecare an care trece, sustin cercetatorii. Cei mai multi oameni nu vor observa nicio modificare in timpul vietii, potrivit acestora, informeaza. continuă pe B1

Primavara este cu 30 de secunde mai scurta cu fiecare an care trece (Videoclip explicativ)

Primavara este mai scurta cu circa 30 de secunde cu fiecare an care trece, o consecinta a precesiunii, un efect ce consta intr-o clatinare a Pamantului in timpul miscarii de rotatie in jurul propriei axe,.

7 pasi care te vor ajuta sa ai succes

Primavara este anotimpul unui nou inceput. Fiecare din noi simte acest adevar la nivel celular, fie ca vrea sau nu. E suficient sa rasara soarele intr-o dimineata de primavara si sa inmugureasca copacii ca.

Dupa 5 luni, nu toate Samsung Galaxy S5 au Lollipop: Cele mai noi tari care au primit upgrade-ul

Coreenii auinceput sa livreze actualizarea oficiala la versiunea Android 5. 0 Lollipop pentru telefoanele Samsung Galaxy S5 si Galaxy S4. A crescutnumarul tarilor in care upgrade-ul oficial la noul Android 5. 0 Lollipop pentru Samsung Galaxy S5 a fost livrat. Dupa ce au primit recent Lollipop pe modele Galaxy S4, indienii vor beneficia acum de cea mai [].

Catalin Striblea, mesaj pentru postaci: Sunteti o plaga. Cel mai rau lucru care se intampla in spatiul public romanesc

Jurnalistul Catalin Stribea aduce acuze dure postacilor care l-au atact in ultimii ani. Acesta afirma, intr-un editorial postat pe blogul personal, ca de-a lungul timpului a fost insultat de cei care scriu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )