Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele ajutoare alimentare romanesti, in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Primele ajutoare alimentare romanesti, in Republica Moldova

Viceprim-ministrul Gheorghe Brega si ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca, au participat joi la evenimentul de receptionare a primului lot de colete alimentare, oferit cu titlu gratuit Republicii Moldova de catre Guvernul Romaniei, informeaza un comunicat remis Agerpres de Biroul comunicare si relatii cu presa al Executivului de la Chisinau. continuă pe România Liberă

Primele colete alimentare oferite de catre Guvernul Romaniei au ajuns in Republica Moldova

Viceprim-ministrul Gheorghe Brega si ambasadorul Romaniei la Chisinau, Marius Lazurca, au participat joi la evenimentul de receptionare a primului lot de colete alimentare, oferit cu titlu gratuit Republicii Moldova de catre Guvernul Romaniei, informeaza un comunicat remis AGERPRES de Biroul comunicare si relatii cu presa al Executivului de la Chisinau.

Banca Mondiala acorda 80 de milioane de dolari pentru drumurile locale din Republica Moldova

Banca Mondiala va acorda 80 de milioane de dolari pentru reabilitarea drumurilor locale din Republica Moldova. Prim-ministrul Pavel Filip a avut o intrevedere cu managerul de tara al Bancii Mondiale in Moldova, Alex Kremer, in cadrul careia cei doi oficiali au remarcat caracterul dinamic al relatiilor bilaterale si oportunitatile de consolidare a cooperarii intre Guvern si Banca Mondiala, transmite IPN.

Acorduri de infratire, semnate de primarii din Romania si Republica Moldova

1000 de primari din Romania si Republica Moldova s-au reunit, duminica, la Palatul Parlamentului, in cadrul Conferintei Reprezentantilor Comunitatilor Locale din Romania si Republica Moldova. in cadrul conferintei, ei au votat eliminarea granitelor birocratice intre cele doua state, a informat Platforma Unionista Actiunea 2012.

Ministerul roman al Afacerilor Externe: Republica Moldova trebuie sa faca reforme care sa mearga spre profunzime

Republica Moldova trebuie sa mentina pe mai departe un ritm alert al reformelor printr-un efort consecvent si credibil care sa mearga spre profunzime pentru a se asigura transferul primei transe a creditului de 150 de milioane de euro oferit de Romania, a anuntat MAE.

Focul Haric ajunge in Republica Moldova pentru a 14-a oara

Focul Haric va ajunge in acest an pentru a 14-a oara in Republica Moldova. in Joia Pastelui, o delegatie a Mitropoliei Moldovei, condusa de Mitropolitul Vladimir, va merge la Biserica Sfantului Mormant din Ierusalim, de unde va lua lumina sfanta.

Igor Dodon si Partidul Socialist sunt favoriti la alegerile din Republica Moldova

Partidul Socialist de stanga, prorus) si liderul sau Igor Dodon raman favoriti in sondaje in perspectiva viitoarele alegeri parlamentare si prezidentiale in Republica Moldova.

Cinci studenti din Republica Moldova au depus plangere impotriva unor politisti din Oradea

Cinci tineri din Republica Moldova, aflati in Romania in calitate de studenti, acuza politistii din Oradea ca i-au insultat si i-au agresat.

Banca Mondiala acorda 80 de milioane de dolari pentru drumurile locale din Republica Moldova

Banca Mondiala va acorda 80 de milioane de dolari pentru reabilitarea drumurilor locale din Republica Moldova, potrivit adevarul. ro. Prim-ministrul Pavel Filip a avut o intrevedere cu managerul de tara al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )