Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primele imagini cu accidentul in care studenta de 19 ani a fost lovita de diplomatul Ambasadei Rusiei la Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini cu accidentul in care studenta de 19 ani a fost lovita de diplomatul Ambasadei Rusiei la Bucuresti (VIDEO)

Au aparut primele imaginile cu accidentul in care au fost implicati o tanara de 19 ani si un angajat al Ambasadei Rusiei. Pe imaginile susprinse pe camera de supraveghere din intersectie, se vede cum tanara, care. continuă pe B1

VIDEO Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei

Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara de 19 ani a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei, au fost difuzate luni. Inregistrarea video prezentata de Realitatea TV arata masina Ambasadei Rusiei care schimba banda in apropierea trecerii de pietoni si o loveste pe tanara.

Un tanar de 19 ani, retinut in cazul jafului produs la o casa de amanet din Hunedoara

Un tanar de 19 ani a fost retinut, vineri dimineata, pentru talharie, in cazul jafului produs joi la o casa de amanet din municipiul Hunedoara, politistii gasind hainele cu care acesta era imbracat in momentul jafului, dar si spray-ul iritant-lacrimogen cu care a pulverizat inspre vanzatoare, transmite Mediafax.

Bucuresti. Un autoturism al Ambasadei Rusiei a accidentat o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni

Un autoturism al Ambasadei Federatiei Ruse a accidentat, duminica, o fata de 19 ani pe o trecere de pietoni, din Bucuresti, informeaza surse judiciare, citate de Mediafax. Accidentul s-a petrecut, in jurul orei.

Faze Tari: Dependenta ciudata: mananca din sotul mort de 5 ori pe zi; Si-a hranit copiii numai cu biberonul, dar isi alapteaza cainele la san; OZN filmat deasupra Scotiei! Imagini inexplicabile care au socat o natiune intreaga!

Un american a fost retinut pentru trafic cu. dinozauri. Americanii nu mai stiu din ce sa faca bani. Astfel, un barbat a fost retinut pentru trafic. Premierul Australiei s-a facut de ras in India. Ce tranta a luat! Premierului australian Julia Gillard a luat o cazatura urata in India. Incaltata.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )