Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei

Hotnews Hotnews,
VIDEO Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei

Primele imagini cu accidentul de duminica, in care o tanara de 19 ani a fost lovita de o masina a Ambasadei Rusiei pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei, au fost difuzate luni. Inregistrarea video prezentata de Realitatea TV arata masina Ambasadei Rusiei care schimba banda in apropierea trecerii de pietoni si o loveste pe tanara. continuă pe Hotnews

Primele imagini cu accidentul in care studenta de 19 ani a fost lovita de diplomatul Ambasadei Rusiei la Bucuresti (VIDEO)

Au aparut primele imaginile cu accidentul in care au fost implicati o tanara de 19 ani si un angajat al Ambasadei Rusiei. Pe imaginile susprinse pe camera de supraveghere din intersectie, se vede cum tanara, care.

Cluj: Doi morti si 18 raniti intr-un accident in care a fost implicat un autocar.

UPDATE: Numarul persoanelor decedate in urma accidentului produs in comuna Caseiu, judetul Cluj, si in care a fost implicat un autocar a ajuns la doua, in autovehiculul respectiv aflandu-se 47 de pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX. ---O persoana a murit si 18 au fost ranite, dintre care doua grav, duminica seara, intr-un accident rutier care a avut loc in comuna Caseiu, judetul Cluj, in urma coliziuni dintre un tractor si un autocar, transmite corespondentul MEDIAFAX. Purtatorul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )