Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primele ipoteze in cazul prabusirii avionului Asiana in San Francisco

Adevărul Adevărul,
Primele ipoteze in cazul prabusirii avionului Asiana in San Francisco

In ziua de 6 iulie, pe aeroportul din San Francisco s-a prabusit, la aterizare, un avion Boenig 777 al liniei aeriene sud-coreene Asiana. Catastrofa s-a soldat cu doua decese si mai multe persoane ranite, din totalul de 307 persoane aflate la bord. in cadrul unei conferinte de presa a NTSB au fost prezentate rezultatele preliminare ale anchetei. continuă pe Adevărul

Instructorul avionului prabusit in San Francisco abia isi obtinuse licenta

Instructorul care se ocupa de formarea pilotului avionului Boeing 777 al Asiana Airlines, a carui aterizare ratata, sambata, la San Francisco a provocat moartea a doua persoane, tocmai isi obtinuse licenta, a dezvaluit marti compania sud-coreeana, continuand sa isi apere personalul, relateaza AFP.

Pasagerii avionului prabusit in San Francisco pot scutura compania aeriana de sute de milioane de dolari

Aterizarea esuata pe aeroportul din San Francisco a unui avion Boeing 777, accident soldat cu doi morti si zeci de raniti, ar putea costa compania Asiana Airlines sute de milioane de dolari. Potrivit CNN Money, chiar si pasagerii care au scapat fara nicio zgarietura pot cere daune de cel putin un milion de dolari.

Unul din pilotii avionului prabusit la San Francisco nu a putut vedea pista din cauza inclinarii aparatului de zbor

Aparatul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines, prabusit sambata la San Francisco, era atat de inclinat spre coada incat unul dintre piloti nu putea sa mai vada pista de aterizare, au anuntat,.

Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotii au incercat sa evite aterizarea

Pilotii aparatului Asiana Airlines, prabusit sambata in San Francisco, au incearcat sa evite aterizarea, in timp ce viteza aparatului pe ultimii metri a fost semnificativ mai mica decat cea normala, spun anchetatorii.

Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotul avea doar 43 de ore de zbor pe aparate de acest tip

Pilotul de la mansa aeronavei Boeing 777, a companiei Asiana Airlines, care a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco este un pilot experimentat, dar inca in curs de formare pe aparate de acest tip, a anuntat luni compania sud-coreeana.

VIDEO Primele concluzii dupa prabusirea avionului Boeing 777 la San Francisco: Pilotul avea doar 43 de ore de zbor pe aparate de acest tip

Pilotul de la mansa aeronavei Boeing 777, a companiei Asiana Airlines, care a ratat sambata aterizarea pe aeroportul din San Francisco este un pilot experimentat, dar inca in curs de formare pe aparate de acest tip, a anuntat luni compania sud-coreeana.

VIDEO Accidentul aviatic din San Francisco: Dispozitivul pilot-automat al avionului Asiana nu functiona corespunzator - presa

Pilotii care conduceau avionul prabusit pe aeroportul din San Francisco le-au spus anchetatorilor ca dispozitivul de pilotare automata nu a mentinut viteza setata pentru aterizare, relateaza ziarul Los Angeles Times, citat de Mediafax.

Pilotul Asiana Airlines ateriza sambata pentru prima data cu un Boeing 777 la San Francisco

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines, care a ratat aterizarea pe aeroportul din San Francisco, ateriza pentru prima data cu un astfel de avion pe acest aeroport, au declarat duminica oficiali din cadrul aviatiei si companiei aeriene, relateaza CBS, in pagina electronica.

Pilotul avionului care s-a prabusit la San Francisco avea putina experienta pe aeronavele Boeing 777

Pilotul aflat la comanda avionului Boeing 777 al Asiana Airlines care a ratat aterizarea, sambata, pe aeroportul din San Francisco era experimentat, dar in curs de formare pe acest tip de aeronava, a anuntat luni.

VIDEO Momentul prabusirii avionului pe una dintre pistele aeroportului din San Francisco. Dumnezeule, ai mila!

Avionul care s-a prabusit sambata pe pista aeroportului din San Francisco in urma unei aterizari esuate zbura prea jos si la o viteza prea mica. Imaginile surprinse de un pasionat al aviatiei arata cum aeronava, cu 307 oameni la bord, se apropie de sol si se loveste de peretele de protectie aflat la capatul pistei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )