Libnet.ro
UNICEF

09:30

Primul atac al presedintelui Iohannis la Guvernul Ponta: posibil viitor hobby sau lobby?

Adevărul Adevărul,
Primul atac al presedintelui Iohannis la Guvernul Ponta: posibil viitor hobby sau lobby?

Nimeni nu se intreaba in ce masura aceasta iesire a lui Klaus Iohannis a venit natural, din partea unui om ingrijorat de tarisoara, sau a fost scoasa cu forcepsul din nevoia unui semnal dat spre mai multe zone cu interes special in temele pe care le-a abordat. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, atac dur la Guvernul Ponta: Guvernul a pregatit prost cardul national de sanatate / E un scandal public

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat vineri guvernul ca a pregatit prost introducerea cardului national de sanatate si a precizat ca va avea o discutie cu premierul Victor Ponta pe aceasta tema.

PSD i-a raspuns presedintelui Iohannis dupa atacurile acestuia la Ponta. Ce acuze aduc social-democratii

Partidului Social Democrat, al carui presedinte este Victor Ponta, a reactionat la declaratiile presedintelui Iohannis facute pe Aeroportul Henri Coanda la intoarcerea din vizita in Polonia. intr-un comunicat de presa al purtatorului de cuvant al PSD, Gabriela Podasca, se afirma ca vrea sa creada ca iritarea presedintelui nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani din sanatate.

Presedintele Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Am vazut mii de oameni la cozi

Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Asa a declarat vineri presedintele Romaniei Klaus Iohannis, precizand ca va discuta cu Victor Ponta pe marginea acestui subiect. Am vazut mii de oameni care stau la cozi, care nu pot beneficia de serviciile de sanatate. Este un scandal public, a completat seful statului.

Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Aeroportul Otopeni, ca Guvernul Romaniei a pregatit prost implementarea cardului de sanatate, acesta afirmand ca va avea o discutie cu premierul Victor Ponta.

Klaus Iohannis: Victor Ponta face vizite externe de capul lui. Probabil asa a inteles domnul Ponta politica externa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, vineri, de pe aeroportul Otopeni. Iohannis a explicat ca a participat la evenimentele organizate la Gdansk, pentru a marca.

Monica Macovei ii cere presedintelui Iohannis sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament

Monica Macovei ii cere presedintelui Romaniei sa retrimita Legea alegerilor locale in Parlament spre reexaminare .

SRS: Tinta presedintelui Iohannis devine o Fata Morgana. Proiectul constitutional este ca o ciorba reincalzita

Unul dintre obiectivele, pe termen scurt, ale noii lui Klaus Iohannis este revizuirea Constitutiei. Reforma legii fundamentale a mai fost dezbatuta in trecut si de USL. Fara succes insa. in acest context,.

Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate; E un scandal public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Guvernul a pregatit prost implementareea programului privind cardul de sanatate, el mentionand ca m vazut mii de oameni care stau la cozi si ca este un scandal public.

De ce a dezlantuit Guvernul Ponta campania nationala Romania la control

Incercand sa-si arate preocuparea pentru aplicarea ferma a legilor antifrauda, dar si pentru a colecta fondurile bugetare necesare in acoperirea masurilor de relaxare fiscala, Guvernul le impune comerciantilor un regim drastic de organizare a afacerilor.

Complexul Energetic Hunedoara, pe un butoi cu pulbere. Cum a infiintat guvernul Ponta si cum a adus in pragul falimentului o companie cu 7.000 de angajati

Insolventa Complexului Energetic Hunedoara pare inevitabila. Mai nou, pe lista creditorilor care au deschis dosar de insoltenta la Tribunalul Hunedoara s-a inscris si casa de avocatura Bostina si Asociatii. Dosarul a fost inregistrat initial de firma Romlink Invest SRL pe 8 aprilie 2015, alaturandu-se ulterior si Instal Comimpex 2006 SRL, Arteca Jilava SA si Bostina Asociatii. Acestea se adauga la alte trei dosare de insolventa inregistrate in acest an. In ciuda situatiei extrem de dificile in care se afla CE Hunedoara si a numeroaselor cereri de intrare in insolventa, companie cu aproape 7. 000 de angajati, premierul Victor Ponta si ministrul energiei Andrei Gerea evita orice dezbatere publica legata de acest subiect. Pentru CEH, insolventa inseamna direct faliment. Vezi in text cum a ajuns CE Hunedoara in pragul falimentului dupa doar trei ani de la infiintare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )