Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primul deces la Euro 2016. Un fan al Irlandei de Nord a murit dimineata

Adevărul Adevărul,
Primul deces la Euro 2016. Un fan al Irlandei de Nord a murit dimineata

Cod rosu de teroare la Campionatul European de fotbal din Franta, unde au loc zilnic batai strasnice intre galeriile participantelor. continuă pe Adevărul

Decadenta de la Euro 2016: Un suporter al Irlandei de Nord a cazut de la etajul al optulea si a murit

Evenimentele sportive de la EURO 2016 au fost umbrite de primul deces al unui suporter, acesta cazand de la etajul al optulea. Cazatura care a produs moartea nord irlandezului a fost pricinuita de alcoolemia.

Primul soc la EURO 2016. Anglia a fost egalata de Rusia in ultimul minut

Selectionatele Angliei si Rusiei au terminat la egalitate 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul Grupei B a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata sambata seara pe Stade Velodrome din.

Dimitri, cosmarul Romaniei! Cine e francezul cu prenume de rus, care i-a ingropat pe tricolori la primul meci de la Euro 2016

Romania a pierdut primul meci de la Euro 2016, fiind invinsa de Franta, scor 2-1, cu un gol decisiv marcat de Dimitri Payet, in minutul 89.

Tragedie la EURO 2016. Un suporter beat al Irlandei a cazut de la 8 metri si a murit

Conducerea de la UEFA a condamnat incidentele din Marsilia si ancheteaza evenimentele petrecute la meciul Anglia - Rusia. Nu doar bataile au facut victime, ci si alcoolul. Un suporter al Irlandei.

EURO 2016. Polonia invinge Irlanda de Nord, scor 1-0

Selectionata Poloniei a invins cu scorul de 1-0 0-0) reprezentativa Irlandei de Nord, duminica la Nisa, intr-o partida din cadrul Grupei C a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, condusa de o.

EURO 2016: Polonia - Irlanda de Nord s-a incheiat cu scorul 1-0. Meciul, arbitrat de o brigada condusa de Ovidiu Hategan

Echipa nationala de fotbal a Poloniei este cea care a castigat meciul de deschidere al Grupei C de la Campionatul European cu Irlanda de Nord, cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Milik,.

EURO 2016: Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord

Romanul Ovidiu Hategan va arbitra meciul Polonia - Irlanda de Nord, din Grupa C a EURO 2016, care se va desfasura duminica in orasul francez Nisa, a anuntat UEFA.

Francezii au interzis alcoolul la EURO 2016

Dupa trei zile de violente la Marsilia intre huliganii englezi si cei rusi, si o noapte de confruntari la Nisa intre polonezi si nord-irlandezi, guvernul francez a decis interzicerea alcoolului in orasele care gazduiesc meciuri la EURO 2016.

Elvetia - Albania 1-0, in cel de-al doilea meci din Grupa A. Albanezul Lorik Cana este primul jucator eliminat la Euro 2016

Elvetia a invins Albania chinuit, cu 1-0, in conditiile in care a jucat cu un om in plus inca din prima repriza. Elvetia si Albania fac parte din Grupa A a Euro-2016, unde mai joaca si Romania si Franta, care s-au intalnit, vineri, francezii castigand cu scorul de 2-1.

EURO 2016. Ce spun jucatorii francezi despre fotbalistii nostri: Alergau ca nebunii. Am crezut ca sunt 12 pe teren!

Nationala Romaniei a pierdut primul meci de la Euro 2016, insa tricolorii au uimit intreaga lume dupa ce au reusit sa fie egalii Frantei timp de 89 de minute. Tricolorii au fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )