Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul drum din lume care straluceste in intuneric

România Liberă România Liberă,
Primul drum din lume care straluceste in intuneric

Chiar daca multa lume vede materialele care stralucesc in intuneric ca fiind rememorari ale anilor 80, oamenii de stiinta spun ca tehnologia luminescent stralucitoare ar putea fi o varianta buna pentru construirea unor orase mai sustenabile. continuă pe România Liberă

XOLO Win Q900s, cel mai usor smartphone din lume

In lupta dupa superlative absolute in specificatii, cel putin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai usor smartphone din lume. Cu toate ca un numar foarte mic de utilizatori isi alege telefoanele dupa superlativele absolute pe care si le asuma la un moment dat, producatorii parca abia asteapta sa se mandreasca cu astfel de titluri. Telefonul de mai sus este cel mai usor smartphone din lume. XOLO Win Q900s cu Windows Phone reuseste sa se incadreze in 100 de grame.

Cel mai inalt turn din lume va fi construit in China!

In China se va construi cea mai inalta cladire din lume. Turnul va avea 1 kilometru altitudine. a1. ro/news/cel-mai-inalt-turn-din-lume-va-fi-construit-in-china-id351897. html.

Columbia-Brazilia, primul meci din sferturi la Cupa Mondiala

Primul meci din sferturile Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia va fi jucat de Brazilia si Columbia, care au reusit sa invinga sambata seara reprezentativele Chile si Uruguay.

China construieste un turn de 1 kilometru, cel mai inalt din lume

Cu o altitudine de 1 kilometru, cel mai mare dintre cele doua turnuri Phoenix, a caror constructie este planificata pentru Wuhan, capitala provinciei Hubei din China, va fi cel mai inalt turn din lume.

Cel mai bun termometru din lume, facut din lumina

Fizicienii de la Universitatea din Adelaide au creat termometrul cel mai sensibil din lume - de trei ori mai precis decat cele mai bune termometre existente. Acestia spun ca au fost capabili sa masoare temperatura cu o precizie de 30 de miliardimi dintr-un grad.

Ana Baniciu a lansat primul videoclip din cariera solo, Karma

Ana Baniciu a lansat astazi primul videoclip din cariera sa solo, pentru single-ul Karma, scris si compus de Mihai Ristea.

Cele mai mari 1.000 de banci din lume au batut recordul la profit in 2013

Cele mai mari 1. 000 de banci din lume au inregistrat in 2013 un profit record de 920 de miliarde de dolari, bancile din China asigurand aproape o treime din acest profit. Potrivit Reuters, situatia evidentiaza ascensiunea bancilor chineze dupa criza.

INEDIT: Primul mesaj olfactiv din lume

David Edwards, profesor la Harvard si CEO la Vapor Communications, a apasat butonul de send de pe iPhone-ul lui si un e-mail cu o fotografie etichetata cu mirosul de chintesenta nu se stie care este acest miros) al New York-ului, va fi livrat unui coleg de la Paris, finalizand astfel primul transfer transatlantic al unui mesaj olfactiv.

Rusii inaugureaza in cateva zile cea mai mare platforma petroliera din lume. Berkut va opera in regiunea subarctica a Pacificului

Platforma de exploatare Berkut, o instalatie gigant care va fi finalizata in cateva zile, este amplasata la 25 de km in larg, pe coasta Insulei Sahalin din Marea Ohotk, pe tarmurile ruse ale.

Segmentul aplicatiilor mobile a dominat piata de fuziuni si achizitii din IT in primul trimestru din 2014

Cresteri record s-au inregistrat in sectorul tehnologiei in primul trimestru din 2014 se arata in studiul EY Global technology MA update: First Quarter 2014, care au dat un impuls extraordinar activitatilor de fuziuni si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )