Libnet.ro
UNICEF

13:00

Primul primar ACL din Iasi care trece la PSD: Decat promisiuni de la PNL, mai bine tepe de la PSD

B1 B1,
Primul primar ACL din Iasi care trece la PSD: Decat promisiuni de la PNL, mai bine tepe de la PSD

Primarul PNL al comunei iesene Motca, Constantin Hobinca, a anuntat, vineri, ca va trece la PSD, sustinand ca este in interesul comunitatii sa mearga acolo unde primeste sprijin concret pentru. continuă pe B1

Politic Show: Primul primar de mare oras care schimba partidul dupa intrarea in vigoarea a ordonantei traseistilor: M-a tradat propriul partid; Ce cred prezidentiabilii despre amnistia electorala a PSD; Rezolutia Ponta, votata in unanimitate la Craiova

Cum risca primarii traseisti sa-si piarda mandatul. In cazul in care Curtea Constitutionala va decide ca ordonanta lui Liviu Dragnea nu este constitutionala. Crin Antonescu: Nu voi vota cu un basist sau cu un pesedist. Fostul presedinte PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu va vota la alegerile prezidentiale din toamna.

Primul termen in dosarul in care este contestata alegerea lui Klaus Iohannis la sefia PNL

Vineri a avut loc primul termen in dosarul in care un primar liberal contesta alegerea lui Klaus Iohannis la sefia Partidului National Liberal, potrivit denuntatorului, ediulul Danut Badau. Primarul liberal.

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Frunzaverde: Catalin Predoiu este un candidat zecimal

Razboi in ACL din cauza comisarului european. Sorin Frunzaverde il ataca pe prim-vicepresedintele PDL,CatalinPredoiu, dupa ce acesta i-a spus ca vorbeste de capul lui cu declaratia de.

O profesoara din Iasi, condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

O profesoara din Iasi a fost condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost gasita vinovata pentru moartea a doi elevi pe care-i avea in grija. in urma cu cinci ani, cei do.

Kei Nishikori a devenit primul tenismen japonez din ultimii 80 de ani care a ajuns in semifinalele US Open

Kei Nishikori a devenit primul jucator japonez din ultimii 80 de ani care s-a calificat in semifinalele US Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, relateaza Washington Times. Nishikori a trecut.

Primul primar din Botosani care anunta ca vrea sa se transfere la alt partid. Dumitru Chelaru, edilul din Pomarla vrea sa lase PDL pentru PSD

Posibilitatea de a trece dintr-un partid in altul fara a-si pierde functiile, nu a ramas fara ecou in randul primarilor din Botosani. Un edil de comuna si altul de oras vor sa schimbe taberele. Ambii vor sa devina membrii PSD.

Primarul din Galati, primul nume cu greutate care trece in tabara puterii: Marius Stan paraseste PNL in favoarea UNPR

Marius Stan este primul nume cu greutate care profita de OUG privind migratia alesilor locali, anuntand miercuri ca paraseste PartidulNational Liberal pentru a trece la putere, in UNPR, informeaza B1.

HG: O parte din Palatul Parlamentului trece in administrarea Ministerului Justitiei

Guvernul a aprobat transmiterea a unei parti din Palatul Parlamentului din administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS) in cea a Ministerului Justitiei, potrivit unei.

Nou caz de MITA la BAC. UPDATE. Inspectoarea scolara din Cluj, care a luat spaga peste 9.000 de euro , ARESTATA

Inspectoarea scolara din Cluj, retinuta luni seara pentru luare de mita, va fi dusa marti la mandat si risca arestul preventiv pentru 30 de zile, conform Digi 24. Peter Tunde a fost prinsa in flagrant de procurorii anticoruptie cand lua mita 1. 000 de euro.

Numarul companiilor din retail care vor integra social media in strategiile centrelor de contact se va dubla in urmatorii doi ani

Potrivit Interactive Intelligence Group Inc. furnizor global de solutii software, numarul companiilor care utilizeaza social media ca parte a strategiei pentru centrele lor de contact va continua sa creasca in viitorul apropiat, pe masura ce acestea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )