Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primul salariu minim din istoria Germaniei, mai mare decat in SUA si Marea Britanie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul salariu minim din istoria Germaniei, mai mare decat in SUA si Marea Britanie

Introducerea primului salariu minim din istoria Germaniei, de 8,5 euro pe ora, a fost aprobata joi de Camera inferioara a Parlamentului, Bundestag. Nivelul acestui salariu este mai ridicat decat in Statele Unite si Marea Britanie, transmite BBC. continuă pe Wall-Street Ro

Germania: Parlamentul a aprobat introducerea primului salariu minim din istoria tarii

Bundestag, Camera inferioara a Parlamentului Germaniei, a aprobat, joi, introducerea primului salariu minim din istoria tarii, de 8,5 euro pe ora, acest nivel fiind mai ridicat decat in Statele Unite si Marea.

Germania: Salariu minim pe economie de 8,50 euro pe ora

Noua lege include mai multe exceptii decat se preconiza initial, concesii care sunt destinate sa asigure o tranzitie lina. Unele sectoare vor putea amana, timp de doi ani, introducerea unui salariu minim, iar anumite grupuri de angajati, inclusiv tinerii cu varsta mai mica de 18 ani, stagiarii si somerii de lunga durata, pot fi platiti mai putin in anumite conditii.

Romania-Argentina, intre cele mai frumoase zece meciuri din istoria World Cup

Topul celor mai frumoase meciuri din istoria Campionatului Mondial de Fotbal.

Cel mai mare parc de distractii din Transilvania se deschide joi, la Targul Obor

Targul Obor se va transforma incepand de joi, 3 iulie, in cel mai mare parc de distractii din Transilvania. Sapte ringhispieluri vor fi instalate iar seara solisti precum Maxim, Lora, Alina Eremia si Dorian Popa vor anima zona. Evenimentul are loc intre 3 si 6 iulie.

Fratele mai mare al Pamantului: Planeta Kapteyn b

Acum stim de existenta unei planete potential locuibila, de cinci ori mai mare decat Pamantul, care a existat de peste doua ori mai mult. La doar treisprezece ani-lumina departare, Kapteyn b este acum cea mai veche planeta stancoasa cunoscuta care ar putea fi intr-o zona locuibila. Aceasta planeta orbiteaza rapid: o data la fiecare 48 zile in jurul stelei sale parintesti. Nici Kapteyn nu e inceata: zboara pe cer mai rapid decat aproape orice alta stea din apropiere.

Germania introduce salariul minim pe economie, premiera in istoria sa. Nivelul este de 8,5 euro pe ora sau 1.496 de euro pe luna

Bundestagul, camera inferioara a Parlamentului german, a aprobat azi introducerea primului salariu minim din istoria tarii, de 8,5 euro pe ora, nivel mai ridicat decat in Statele Unite si Marea Britanie, transmite BBC.

Facturi la energie mai mici, roaming mai ieftin, un salariu minim mai mare si intrarea in vigoare a scutirii pentru profitul reinvestit. Apar insa si scumpiri ale pretului gazelor. Vezi ce schimbari aduce 1 iulie in materie de preturi si tarife

Consumatorii casnici vor plati incepand de marti facturile la energie cu 2,6% mai mici in medie), vor beneficia de roaming mai ieftin, dar tot de marti pretul gazelor pentru populatie va creste cu 2,5% iar cel pentru consumatorii industriali se va majora cu 1,5%. Companiile vor fi scutite integral de la plata impozitului pentru profitul reinvestit in echipamente tehnologice de arti 1 iulie. Taxa pentru energia electrica si termica produse in cogenerare va fi redusa si tot de marti 27 de taxe si tarife parafiscale sunt eliminate sau comasate. Vezi mai jos ce schimbari aduce 1 iulie in materie de preturi si tarife.

Parlamentul german a aprobat introducerea primului salariu minim

Germania va introduce salariul minim pe economie, in valoare de 8,5 euro pe ora, a decis astazi Camera inferioara a Parlamentului, ceea ce reprezinta o premiera in economia tarii, transmite Reuters.

Cel mai mare salariu la stat il are managerul CUP Focsani, Gheorghe Vasilescu. Acesta castiga 3000 de euro pe luna

Managerul regiei de apa-canal a incasat in 2013 din salarii 154. 466 de lei si are economii bancare importante, in lei, dolari si euro.

FOTO VIDEO Cum arata groapa de gunoi din varful muntelui, cea mai mare aberatie realizata cu fonduri UE

Dezastrul ecologic din masivul Giumalau, zona pasului Mestecanis, acolo unde Consiliul Judetean Suceava construieste o groapa de gunoi, dezvaluit intr-o filmare aeriana. Cum arata locul unde vor ajunge 350. 000 de tone de deseuri.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )