Libnet.ro
UNICEF

11:30

Germania: Parlamentul a aprobat introducerea primului salariu minim din istoria tarii

B1 B1,
Germania: Parlamentul a aprobat introducerea primului salariu minim din istoria tarii

Bundestag, Camera inferioara a Parlamentului Germaniei, a aprobat, joi, introducerea primului salariu minim din istoria tarii, de 8,5 euro pe ora, acest nivel fiind mai ridicat decat in Statele Unite si Marea. continuă pe B1

Parlamentul german a aprobat introducerea primului salariu minim

Germania va introduce salariul minim pe economie, in valoare de 8,5 euro pe ora, a decis astazi Camera inferioara a Parlamentului, ceea ce reprezinta o premiera in economia tarii, transmite Reuters.

Primul salariu minim din istoria Germaniei, mai mare decat in SUA si Marea Britanie

Introducerea primului salariu minim din istoria Germaniei, de 8,5 euro pe ora, a fost aprobata joi de Camera inferioara a Parlamentului, Bundestag. Nivelul acestui salariu este mai ridicat decat in Statele Unite si Marea Britanie, transmite BBC.

Germania introduce salariul minim pe economie, premiera in istoria sa. Nivelul este de 8,5 euro pe ora sau 1.496 de euro pe luna

Bundestagul, camera inferioara a Parlamentului german, a aprobat azi introducerea primului salariu minim din istoria tarii, de 8,5 euro pe ora, nivel mai ridicat decat in Statele Unite si Marea Britanie, transmite BBC.

Germania: Salariu minim pe economie de 8,50 euro pe ora

Noua lege include mai multe exceptii decat se preconiza initial, concesii care sunt destinate sa asigure o tranzitie lina. Unele sectoare vor putea amana, timp de doi ani, introducerea unui salariu minim, iar anumite grupuri de angajati, inclusiv tinerii cu varsta mai mica de 18 ani, stagiarii si somerii de lunga durata, pot fi platiti mai putin in anumite conditii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )