Libnet.ro
UNICEF

01:05

Principesa Margareta si Principele Radu au luat Lumina Sfanta la Chisinau

B1 B1,
Principesa Margareta si Principele Radu au luat Lumina Sfanta la Chisinau

Lumina Sfanta a fost dusa si la Chisinau de o delegatie in fruntea careia s-a aflat inalt Prea Sfintia Sa Vladimir. Principesa mostenitoare Margareta si Principele Radu au participat la ceremonia primirii. continuă pe B1

Principesa Margareta si principele Radu au luat Lumina Sfanta la Chisinau, alaturi de presedintele Republicii Moldova

Fiica regelui Mihai, principesa Margareta si sotul ei, principele Radu au participat la slujba de inviere in Republica Moldova, alaturi de principalii oficiali de la Chisinau: presedintele Moldovei, Nicolae Timofti, liderul Parlamentului, Adrian Candu si primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca.

Mii de credinciosi au participat la slujba de inviere la Catedrala Patriarhala, de unde au luat Lumina Sfanta adusa de la Ierusalim

Mii de credinciosi au participat la slujba de inviere la Catedrala Patriarhala, de unde au luat Lumina Sfanta adusa de la Ierusalim, informeaza Mediafax. Slujba de inviere a inceput la miezul noptii, fiind.

Hristos a inviat! Mii de credinciosi au luat lumina sfanta de la bisericile si manastirile din judetul Neamt

Slujba de inviere tinuta la bisericile din Piatra Neamt si din judet a beneficiat, prin traditie, de o participare numeroasa a credinciosilor ortodocsi. Si manastirile din Neamt au fost, ca de fiecare data, loc de pelerinaj pentru cei care au venit sa ia lumina sfanta.

Hristos a inviat! Mii de credinciosi au luat Lumina Sfanta de la Catedrala Arhiepiscopala

Mii de credinciosi au luat noaptea trecuta Lumina Sfanta de la Catedrala Arhiepiscopala din Galati. Alte cateva sute de persoane s-au adunat in fata bisericilor din oras pentru a lua parte la slujba de inviere.

Peste 1.500 de oameni au participat la slujba de inviere, la Catedrala Episcopala din Slobozia. Preasfintitul Vincentiu a daruit credinciosilor Lumina Sfanta adusa de la Ierusalim

In noaptea de inviere, credinciosii au luat cu asalt Catedrala Episcopala din Slobozia. Peste 1. 500 de oameni au venit sa ia Lumina Sfanta adusa, potrivit traditiei, tocmai de la Ierusalim. Oamenii s-au rugat pentru sanatate si liniste in case.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti pentru sarbatoarea Invierii

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Bucuresti, de catre delagatia Patriarhiei Romane, pentru al saptelea an consecutiv, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de Inviere. Delegatia Patriarhiei Romane a ajuns pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, in jurul orei 20:00, cu o intarziere de aproximativ o ora, din cauza ca a decolat tarziu de la Ierusalim, dat fiind numarul mare de delegatii care au mers sambata sa ia lumina de la Mormantul Sfant.

UPDATE. Lumina Sfanta a fost adusa in Romania

Lumina Sfanta a fost adus in Romania de o delegatie a Patriarhiei Romane---Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim si va fi adusa in Romania in aceasta seara. O delegatie a Patriarhiei Romane va.

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa, sambata, in Romania

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa sambata seara, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, cu binecuvantarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel. Delegatia va fi condusa de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Timotei Prahoveanul. Patriarhul Daniel va oferi Lumina Sfanta clerului si credinciosilor prezenti la slujba de Inviere oficiata la Catedrala patriarhala de la ora 24,00.

FOTO VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Suceava, cu masina, de prefectul judetului si presedintele CJ

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns si in acest an in manastirile si bisericile din judetul Suceava. Pentru ca aeroportul este inchis pentru modernizare, Lumina Harica a fost adusa de la Bacau, cu masina, de o coloana oficiala in care se aflau preoti, prefectul Constantin Harasim si presedintele CJ, Catalin Nechifor.

Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim

Lumina Sfanta s-a aprins la Ierusalim si va fi adusa in Romania in aceasta seara. O delegatie a Patriarhiei Romane va veni cu un avion special in jurul orei 19:00. De la aeroport, Lumina de la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,284 seconds )