Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prinsi de mascati in timp ce spargeau o casa din centrul Chisinaului

Adevărul Adevărul,
Prinsi de mascati in timp ce spargeau o casa din centrul Chisinaului

Faptasii sunt trei adolescenti cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani si doi studenti. Dupa ce le va fi stabilita vinovatia, ei risca pana la 12 ani de puscarie. continuă pe Adevărul

Un prim pas: s-a aprobat un studiu privind reabilitarea a 10 cladiri istorice din centrul vechi

Proiectul privind un studiu de fundamentare prin care sa se decida cum vor fi reabilitate zece cladiri cu risc seismic din Centrul Istoric aflate in proprietatea municipalitatii, construite intre 1824 si 1930, a fost aprobat, joi, de Consiliul General.

Consiliul general al Municipiului Bucuresti a respins concesionarea pe 25 de ani a parcarilor publice din Centrul Capitalei

Consiliul general al Municipiului Bucuresti a respins delegarea pe 25 de ani a gestionarii serviciului de administrare a parcarilor publice supraterane cu plata din centrul Capitalei. Consilierii USL spun ca cel mai bun administrator este tot Primaria Capitalei prin Administratia Strazilor. Primaria Capitalei, intr-un studiu de fundamentare anexat proiectului de hotarare, s-a recunoscut incapabila sa gestioneze acest sistem, invocand lipsa banilor si a personalului precum si faptul ca parcagii incaseaza bani fara chitanta. De asemenea, muncipalitatea recunoaste ca in perioada in care acest sistem era operat de o firma privata, Dalli - apartinand lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea - contract reziliat de municipalitate in 2009, incasarile care ajungeau la bugetul local, sub forma de redeventa, erau mult mai mari. Primarul Sorin Oprescu a declarat la vremea respectiva ca municipalitatea poate administra mult mai bine acest serviciu.

Ce cladiri cu risc seismic din centrul vechi vor fi reabilitate.

Proiectul privind un studiu de fundamentare prin care sa se decida cum vor fi reabilitate zece cladiri cu risc seismic din Centrul Istoric aflate in proprietatea municipalitatii, construite intre 1824 si 1930, a fost aprobat, joi, de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), anunta Mediafax. Proiectul de hotarare are in vederea aprobarea unui studiu de fundamentare prin care sa fie prospectata posibilitatea inceperii unui proiect de investitie in regim de concesiune de lucrari .

Taxele si impozitele pentru pentru ocuparea domeniului public din Centrul Istoric revin Primariei Capitalei

Taxele si impozitele pentru ocuparea domeniului public din Centrul Istoric se reintorc la Primaria Capitalei, potrivit unei hotarari aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. In urma cu cateva luni, aceeasi consilieri au aprobat ca acestea sa fie incasate de Primaria Sectorului 3.

Casa din crengi de brad doar 200 euro pentru un metru patrat.

Bucurestiul a fost pentru trei zile centrul noutatilor tehnologice si digitale din Romania. Future Communities primul targ de inovatii prin tehnologie a propus intre 30 octombrie si 1 noiembrie numeroase solutii pentru dezvoltarea comunitara, iar importanta evenimentului a fost marcata de prezenta in Capitala a comisarului Neelie Kroes, vicepresedintele Comisiei Europene. Oficialul a remarcat faptul ca romanii au initiative inca de la cele mai mici varste. M-a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )