Libnet.ro
UNICEF

23:15

Printul William aloca 55 de milioane de euro pentru un premiu de mediu, asemanator cu Nobelurile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Printul William aloca 55 de milioane de euro pentru un premiu de mediu, asemanator cu Nobelurile

Printul William al Marii Britanii aloca 55 de milioane de euro pentru un nou premiu pentru mediu, asemanator premiilor Nobel, in incercarea de a gasi solutii la unele dintre cele mai presante provocari pentru planeta, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Finantari de 21 milioane Euro pentru startup-uri europene de energie eco, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii ecologice in domeniul energiei si consumului rational vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de investitii in valoare de 21 milioane euro, lansat miercuri de un accelerator de afaceri olandez.

Noi finantari de 85 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor al Glovo

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii in valoare de 85 milioane euro, lansat de o firma spaniola de venture capital care a investit si in unicornul de livrari Glovo, prezent si in Romania.

Comisia Europeana aproba o garantie de stat de 19,3 milioane euro pentru Tarom

Comisia Europeana a anuntat luni ca a aprobat o garantie de stat de aproximativ 19,3 milioane euro aproximativ 94 milioane de lei) in favoarea companiei aeriene romanesti de stat Tarom.

Printul William se poarta oribil cu Printul Charles. Camilla nu a mai suportat si a rupt tacerea

Printul Harry a marturisit sincer ca are un temperament aprins iar in ceea ce-l priveste pe fratele sau mai mare, ei bine, el nu s-a dovedit a fi dulcele William. Printul William se poarta oribil cu Printul Charles in anii care au urmat casatoriei sale din 2005 cu printul Charles, noua mama vitrega a .

R. Moldova va primi un imprumut de 300 milioane de euro pentru reabilitarea a trei drumuri nationale

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si Banca Europeana pentru Investitii vor acorda Republicii Moldova un imprumut de 300 de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor nationale M2, M3 si M5. Ministrul economiei si infrastructurii, Sergiu Railean, a adresat o cerere de finantare in adresa acestor doua institutii financiare si, recent, a primit confirmarea aprobarii platilor, transmite IPN.

19,3 milioane euro, garantie de stat aprobata de Comisia Europeana pentru TAROM

Comisia Europeana a aprobat o garantie pentru imprumuturi de pana la 19,3 milioane euro aproximativ.

CE aproba 19,3 milioane de euro pentru despagubirea TAROM

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o garantie pentru imprumuturi de pana la aproximativ 19,3 milioane de euro aproximativ 94 de milioane de RON) in favoarea companiei aeriene de stat din Romania, TAROM.

Comisia Europeana a aprobat o garantie de stat de 19,4 milioane de euro pentru TAROM

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca a aprobat o garantie de stat in valoare de aproximativ 19,3 milioane de euro circa 94 de milioane de lei in favoarea companieie aeriene de stat TAROM, se arata.

Ajutoarele de stat de max. 150.000 Euro pentru IMM: Cele 5 zile de foc. Descarca proiectul de procedura

Ministerul Economiei a publicat, luni, o forma avansata a Procedurii de implementare a masurii 2 - ajutoarele de stat de cate 2. 000 de euro pentru firme mici si mijlocii IMM) si anumite ONG-uri. Printre prevederi se numara perioada scurta de solicitare a banilor, dar si posibilitatea beneficiarului de a-si asigura aportul propriu din credit bancar de la banca partenera cu care alege sa lucreze.

Ministrul Finantelor: Vom contracta un imprumut de 250 milioane euro de la BEI pentru Spitalul de Urgenta Iasi

Executivul a aprobat in sedinta de joi un memorandum privind contractarea unui imprumut de 250 milioane de euro de la Banca Europeana de Investitii, pentru Spitalul Regional de Urgenta Iasi, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )