Libnet.ro
UNICEF

23:00

Problemele cu legea ale celui mai longeviv parlamentar din Romania. PNL-istul Ioan Oltean este cercetat in doua dosare

Adevărul Adevărul,
Problemele cu legea ale celui mai longeviv parlamentar din Romania. PNL-istul Ioan Oltean este cercetat in doua dosare

Ioan Oltean, unul dintre cei mai influenti oameni politici din Bistrita-Nasaud si unul dintre cei mai longevivi parlamentari din Romania, este cercetat in doua dosare, pentru fapte de coruptie. in lipsa unei trimiteri in judecata, PNL-istul isi vede, insa, in continuare de treaba. continuă pe Adevărul

Cel mai longeviv antrenor din Liga I a mai facut un pas spre demitere: FC Botosani a luat un gol-fulger in Cupa Ligii

Optimile competitiei au debutat cu un meci in care un antrenor abia instalat, Cornel Talnar, i-a facut viata si mai amara colegului sau de pe banca adversa.

Povestea lansari celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO]

Titlul de cel mai controversat joc video al tuturor timpurilor a fostcastigatde GTA, iar cei de la BBC s-au gandit sa creeze un film pe margineapovestii. La cat de agresive si insensibile in esenta au devenit cele mai multe experiente virtuale actuale, aproape ca nu-si mai aduce nimeni aminte primul joc video care a dat [] Povestea lansari celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Povestea lansarii celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO]

Titlul de cel mai controversat joc video al tuturor timpurilor a fostcastigatde GTA, iar cei de la BBC s-au gandit sa creeze un film pe margineapovestii. La cat de agresive si insensibile in esenta au devenit cele mai multe experiente virtuale actuale, aproape ca nu-si mai aduce nimeni aminte primul joc video care a dat [] Povestea lansarii celui mai controversat joc video intr-un film BBC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli din Afganistan. Sute de eleve au fost spitalizate

Sute de eleve au fost internate in spital, in vestul Afganistanului, dupa ce au avut loc atacuri cu gaz toxic in mai multe scoli din zona respectiva, posibile atacuri ale talibanilor, informeaza, marti,.

FOTO: Cum arata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite

Un model american, in varsta de 26 de ani, a fost desemnata femeia cu cele mai lungi picioare din Statele Unite ale Amercii. Astfel, picioarele lui Lauren Williams masoara 124 de centimetri.

FOTO: Cine este cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People.

FOTO+VIDEO. Unde este si cum arata cea mai infricosatoare biserica din lume

Cea mai infricosatoare biserica din lume se afla in Lukova, un oras din Cehia. Biserica Saint George a cazut in dizgratie in 1960, cand acoperisul s-a prabusit in timpul unei ceremonii funerare.

O celebra actrita de la Hollywood a fost desemnata de People cea mai eleganta persoana din lume

Actrita americana Reese Witherspoon a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, care a fost data publicitatii miercuri, .

Revista People: Reese Witherspoon, cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015

Actrita americana Reese Witherspoon, in varsta de 39 de ani, a fost desemnata cea mai eleganta persoana din lume pe anul 2015, potrivit unei liste intocmite in fiecare an de revista People, informeaza.

Regina Elisabeta a II-a, suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie: Nu am aspirat niciodata la asta

Regina Elisabeta a II-a a devenit miercuri suveranul britanic cu cea mai lunga domnie din istorie. Desi recordul este unul remarcabil, aplaudat cucaldura de politicieni si de catre public, regina a respins sarbatorirea fastuoasa a evenimentului, declarand totodata ca nu este ceva la care sa fi aspirat de-a lungul domniei sale, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )