Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procesul in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan, amanat pentru 10 iunie.

România Liberă România Liberă,
Procesul in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan, amanat pentru 10 iunie.

Judecatoria Sectorului 1 a amanat, luni, pentru 10 iunie judecarea dosarului in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan pentru acuzatii mincinoase, denigratoare si defaimatoare, dupa ce Ivan a cerut un nou termen pentru a-si putea pregati apararea, potrivit Mediafax. Instanta Judecatoriei Sectorului 1 trebuia sa inceapa luni discutiile in dosarul in care europarlamentarul PDL Monica Macovei l-a dat in judecata pe europarlamentarul PSD Catalin Ivan. Europarlamentarul PSD a . continuă pe România Liberă

Procesul in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan a fost amanat pentru 10 iunie

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 din Bucuresti au amanat, luni, pentru 10 iunie judecarea dosarului in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan pentru acuzatii mincinoase, denigratoare si defaimatoare, dupa ce Ivan a cerut un nou termen pentru a-si putea pregati apararea.

Monica Macovei: Tiberiu Nitu nu are ce cauta in functia de procuror general.

Europarlamentarul Monica Macovei, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1TV, a afirmat ca Tiberiu Nitu nu are ce cauta in functia de procuror general al Romaniei si ca a doua lui nominalizare pe aceasta functie, dupa ce prima data a fost respins, s-a facuta, probabil, in urma unor trocuri politice. Monica Macovei a mai spus ca il roaga public pe presedintele Traian Basescu sa nu-l numeasca pe Tiberiu Nitu pe functia de procuror general. Inteleg ca USL are 70 % in Parlament-nn) si trebuie .

Monica Macovei: Daca e vorba de confiscarea averilor ilicite, ma bucur ca Victor Ponta plagiaza

Europarlamentarul Monica Macovei a spus, luni, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca, de aceasta data, se bucura ca premierulVictor Ponta da dovada de plagiat, in ceea ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )