Libnet.ro
UNICEF

16:00

Procuror: in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila ...

România Liberă România Liberă,
Procuror: in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila ...

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, marti, la Sibiu, ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru. Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, despre ancheta in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, . continuă pe România Liberă

Procuror: In cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila a unor ministri

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, marti, la Sibiu, ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru, relateaza Agerpres.

in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila a unor ministri

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, astazi, la Sibiu, ca in cazul tragediei aviatice din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru, potrivit surselor de presa.

in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de CONDUITA CULPABILA a unor ministri

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, marti, la Sibiu, ca in cazul tragediei aviatice din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au.

Procuror: in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila a unor ministri

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat marti, la Sibiu, ca in cazul accidentului aviatic din muntii Apuseni exista suspiciuni de conduita culpabila in cazul mai multor persoane.

Procuror: Exista suspiciunea de conduita culpabila a unor ministri in cazul accidentului aviatic din Apuseni

In cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru, arata procurorul.

Hartile STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni AU RATAT locul prabusirii

Hartile intocmite de STS in cazul accidentului aviatic din Apuseni au ratat locul prabusirii avionului. Jurnalistii de la Romania Libera au obtinut documentele pe care serviciul le-a pus la.

Sedinta CSAT pe tema accidentului aviatic din Apuseni a inceput. Vezi cine participa.

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, duminica dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit, duminica, de la ora 16.

Medicul Ianceu unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius, unul dintre supraavietuitorii accidentului Aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul de Urgenta Cluj. Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat, luni, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea, in timp ce doctorii Valentin Calu si Catalin Pivniceru ar urma sa fie externati marti, spun surse medicale. Medicul Sorin Ianceu a fost .

Sursazilei.ro: Dosarul accidentului aviatic din Apuseni, declinat la Parchetul Militar

Dosarul accidentului aviatic din Apusenia fost declinat la Parchetul Militar, informeaza sursazilei. ro. Stire in curs de actualizare.

Dosarul accidentului aviatic din Apuseni, declinat la Parchetul Militar. Oficialii STS si ISU pot fi audiati acum

Cercetarile din dosarul accidentului aviatic din Apuseni vor fi continuate de procurorii militari din PICCJ, dupa ce Parchetul Curtii de Apel Alba Iulia si-a declinat competenta, din cauza ca trebuie audiate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )