Libnet.ro
UNICEF

16:00

Procuror: Exista suspiciunea de conduita culpabila a unor ministri in cazul accidentului aviatic din Apuseni

B1 B1,
Procuror: Exista suspiciunea de conduita culpabila a unor ministri in cazul accidentului aviatic din Apuseni

In cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru, arata procurorul. continuă pe B1

Procuror: In cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila a unor ministri

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, marti, la Sibiu, ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru, relateaza Agerpres.

in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila a unor ministri

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, astazi, la Sibiu, ca in cazul tragediei aviatice din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru, potrivit surselor de presa.

in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de CONDUITA CULPABILA a unor ministri

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, marti, la Sibiu, ca in cazul tragediei aviatice din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au.

Procuror: in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila ...

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat, marti, la Sibiu, ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni exista suspiciunea unei conduite culpabile din partea unor persoane care au facut parte din celulele de criza, persoane care au calitatea de ministru. Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a fost intrebat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, despre ancheta in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, .

Procuror: in cazul accidentului aviatic exista suspiciune de conduita culpabila a unor ministri

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a declarat marti, la Sibiu, ca in cazul accidentului aviatic din muntii Apuseni exista suspiciuni de conduita culpabila in cazul mai multor persoane.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )