Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, care este si profesor de Drept, prins in flagrant de procurorii DNA

Adevărul Adevărul,
Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, care este si profesor de Drept, prins in flagrant de procurorii DNA

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, profesor la Facultatea de Drept a Universitatii Constantin Dragan din Lugoj este cercetat pentru fapte de coruptie, fiind acuzat ca a luat mita pentru promovarea unui student. Procurorii DNA le-au organizat colegului lor si un flagrant. continuă pe Adevărul

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, saltat de DNA in urma unor perchezitii (SURSE)

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, suspectat ca ar fi luat mita de la un student, a fost ridicat de anchetatori si dus la DNA Timisoara, in urma unor perchezitii facute la locuinta si biroul acestuia.

Cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin, Gorj

Meterologii au emis, joi, cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin si Gorj, valabil pentru ziua in curs, pe durata a trei ore. Atentionarea este valabila in intervalul orar 16. Meteorologii.

Cod portocaliu de inundatii pe Barzava si Caras in judetele Timis si Caras-Severin

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza Mediafax.

Un senator PSD din judetul Caras-Severin, ranit in urma unui accident

Senatorul PSD Aurel Durut din judetul Caras-Severin a fost ranit usor, joi seara, in urma unui accident produs in apropiere de municipiul Resita, dupa ce masina pe care acesta o conducea a fost lovita de semiremorca unui TIR.

Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Update 21. 13 - Hidrologii au emis un Cod portocaliu de inundatii pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis, valabil de joi, de la ora 20. 00 pana vineri dimineata, la ora 9. 00, potrivit.

Cod portocaliu de ploi in Caras-Severin, Gorj si Hunedoara

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de ploi, pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara si Gorj. Astfel, sunt asteptate cantitati de precipitatii ce vor depasi 20 l/mp.

Cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Hrebenciuc, in noul dosar in care este urmarit penal de DNA, a sosit la Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata astazi cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de incuviintare a arestarii a deputatului PSD Viorel Hrebenciuc in noul dosar in care este urmarit penal de DNA. Cererea procurorilor a sosit la Camera Deputatilor, fiind trimisa de catre presedintele acestui for legislativ, Valeriu Zgonea, Comisiei juridice.

Caras-Severin: Senatorul PSD Aurel Durut, ranit usor, intr-un accident rutier

Senatorul PSD Aurel Durut a fost ranit usor, joi seara, in urma unui accident produs in apropiere de municipiul Resita, dupa ce masina pe care acesta o conducea a fost lovita de semiremorca unui TIR, relateaza Mediafax.

Afla care este cea mai apreciata destinatie pentru Revelion 2015

Considerat de cei mai multi calatori ca fiind orasul recordurilor, si totodata orasul care detine cel mai vizitat loc de pe pamant, plus o multime de alte superlative impozante, Dubai ramane pe primul loc in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )