Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, saltat de DNA in urma unor perchezitii (SURSE)

România Liberă România Liberă,
 Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, saltat de DNA in urma unor perchezitii (SURSE)

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, suspectat ca ar fi luat mita de la un student, a fost ridicat de anchetatori si dus la DNA Timisoara, in urma unor perchezitii facute la locuinta si biroul acestuia. continuă pe România Liberă

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, care este si profesor de Drept, prins in flagrant de procurorii DNA

Un procuror de la Parchetul Tribunalului Caras-Severin, profesor la Facultatea de Drept a Universitatii Constantin Dragan din Lugoj este cercetat pentru fapte de coruptie, fiind acuzat ca a luat mita pentru promovarea unui student. Procurorii DNA le-au organizat colegului lor si un flagrant.

Un senator PSD din judetul Caras-Severin, ranit in urma unui accident

Senatorul PSD Aurel Durut din judetul Caras-Severin a fost ranit usor, joi seara, in urma unui accident produs in apropiere de municipiul Resita, dupa ce masina pe care acesta o conducea a fost lovita de semiremorca unui TIR.

Cod portocaliu de inundatii pe Barzava si Caras in judetele Timis si Caras-Severin

Raurile din bazinele hidrografice Barzava si Caras, judetele Caras-Severin si Timis, sunt sub cod portocaliu de inundatii pana vineri, la ora 9. 00, potrivit unei noi avertizari a Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor INHGA), informeaza Mediafax.

Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Update 21. 13 - Hidrologii au emis un Cod portocaliu de inundatii pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis, valabil de joi, de la ora 20. 00 pana vineri dimineata, la ora 9. 00, potrivit.

Cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin, Gorj

Meterologii au emis, joi, cod portocaliu de ploi in Hunedoara, Caras-Severin si Gorj, valabil pentru ziua in curs, pe durata a trei ore. Atentionarea este valabila in intervalul orar 16. Meteorologii.

Cod portocaliu de ploi in Caras-Severin, Gorj si Hunedoara

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod portocaliu de ploi, pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara si Gorj. Astfel, sunt asteptate cantitati de precipitatii ce vor depasi 20 l/mp.

Caras-Severin: Senatorul PSD Aurel Durut, ranit usor, intr-un accident rutier

Senatorul PSD Aurel Durut a fost ranit usor, joi seara, in urma unui accident produs in apropiere de municipiul Resita, dupa ce masina pe care acesta o conducea a fost lovita de semiremorca unui TIR, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )