Libnet.ro
UNICEF

20:00

Procurorii cer arestarea a sase persoane in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

B1 B1,
Procurorii cer arestarea a sase persoane in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Procurorii DNA cer instantei supreme arestarea preventiva a sase persoane vizate in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole, intre care cei doi judecatori de la Tribunalul Covasna si . continuă pe B1

Procurorii cer arestarea a sase persoane in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Procurorii DNA cer instantei supreme arestarea preventiva a sase persoane vizate in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole, intre care cei doi judecatori de la Tribunalul Covasna si beneficiarul a peste 43. 000 de hectare de teren forestier, informeaza Mediafax.

DNA loveste in mafia retrocedarilor: procurorii cer arestarea a sase persoane

DNA cere instantei supreme arestarea preventiva a sase persoane implicate in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole. Printre acestia se numara cei doi judecatori de la Tribunalul Covasna si beneficiarul a peste 43. 000 de hectare.

Propunere de arestare preventiva pentru sase inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de pe Valea Muntelui

Sase inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de pe Valea Muntelui, instrumentat de DNA Brasov, ar putea ajunge dupa gratii 30 de zile. Astazi, Ion Sorin Iacob, Dan Costin Bengescu, Iosif Kadas, Poenaru Janica, Lorand Andras Ordog si Gabriel Uta au fost prezentati la inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru magistratii Ordog Andras si Uta Gabriel, CSM si-a dat acordul pentru arestarea lor la domiciliu.

Procurorii cer arestarea a doi judecatori suspectati in dosarul retocedarilor ilegale a 90.000 de hectare de padure. Beneficiarul Sturdza, urmarit penal

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut, joi, arestarea preventiva a sase persoane anchetate in dosarul retrocedarilor ilegale a 90. 000 de hectare de padure. Printre acestea se numara si doi judecatori de la Tribunalul Covasna.

VIDEO Printul Paul si printesa Lia vizati in dosarul retrocedarilor ilegale. Un 'prim obiectiv' - 30.000 de hectare in Suceava

Printul Paul Philippe si sotia sa, Lia Georgia, sunt vizati in dosarul retrocedarilor ilegale instrumentat de procurorii DNA, acestia fiind implicati in reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier apartinand Casei Regale, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Deputatul PSD Ioan Adam, audiat la DNA Brasov in dosarul retrocedarilor ilegale

Deputatul PSD Ioan Adam a fost audiat, miercuri dimineata, de procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt vizati si magistrati, intre care sotia sa.

Dosarul retrocedarilor ilegale. Printul Paul si printesa Lia au ajuns la DNA Brasov, pentru a fi audiati

Update -Printul Paul si printesa Lia au ajuns, miercuri seara, la DNA Brasov, pentru a fi audiati in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt vizati mai multi judecatori, senatorul Ilie.

Cine este deputatul Ioan Adam, din dosarul retrocedarilor ilegale

Numele deputatului Ioan Adam si cel al sotiei acestuia, Roxana Adam, apar in dosarul retrocedarilor ilegale. Ioan Adam este unul dintre cei doi deputati PSD de Brasov care au sustinut initiativa legislativa care legalizeaza defrisarile si trecerea padurilor private in intravilan in interesul unor afaceri imobiliare.

Dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Perchezitii la finii lui Basescu. Printul Paul si printesa Lia, chemati la audieri

UPDATE - Printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt implicati mai multi magistrati, precum si Ilie.

Dosarul retrocedarilor ilegale. Perchezitii la finii lui Basescu. Printul Paul si printesa Lia, chemati la audieri

UPDATE - Printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei, miercuri, la DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri in care sunt implicati mai multi magistrati, precum si Ilie.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )