Libnet.ro
UNICEF

20:00

Propunere de arestare preventiva pentru sase inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de pe Valea Muntelui

Adevărul Adevărul,
Propunere de arestare preventiva pentru sase inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de pe Valea Muntelui

Sase inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de pe Valea Muntelui, instrumentat de DNA Brasov, ar putea ajunge dupa gratii 30 de zile. Astazi, Ion Sorin Iacob, Dan Costin Bengescu, Iosif Kadas, Poenaru Janica, Lorand Andras Ordog si Gabriel Uta au fost prezentati la inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru magistratii Ordog Andras si Uta Gabriel, CSM si-a dat acordul pentru arestarea lor la domiciliu. continuă pe Adevărul

DNA a contestat respingerea propunerii de arestare preventiva a lui Cancescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au formulat o contestatie fata de respingerea de catre inalta Curte de Casatie si de Justitie a propunerii de arestare preventiva a presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, se arata intr-un raspuns primit de la DNA. persoanei mentionata de dvs. in solicitare. Pana in acest moment instanta nu a comunicat catre DNA termenul judecarii contestatiei, se mai arata in raspunsul institutiei.

Codrut Seres, pus sub control judiciar in dosarul privatizarilor strategice: Mandat de arestare preventiva in lipsa pentru Kerekes

Completul ICCJ care judeca dosarul privatizarilor strategice a stabilit, miercuri, masura controlului judiciar in cazul fostului ministru Codrut Seres si al altor trei inculpati, in timp ce pentru Gabor.

UPDATE Dosarul privatizarilor strategice: Codrut Seres si Zsolt Nagy, sub control judiciar. Kerekes, arestat preventiv in lipsa, dupa ce acesta a plecat din tara

Completul ICCJ care judeca dosarul privatizarilor strategice a stabilit, miercuri, masura controlului judiciar in cazul fostului ministru Codrut Seres si al altor trei inculpati, in timp ce pentru Gabor Kerekes, care este plecat din tara, a fost emis un mandat de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax.

Procurorii cer arestarea a sase persoane in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri

Procurorii DNA cer instantei supreme arestarea preventiva a sase persoane vizate in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri si terenuri agricole, intre care cei doi judecatori de la Tribunalul Covasna si .

VIDEO Senatul trage de timp in cazul parlamentarilor din dosarul Microsoft: Avizul pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, amanat pana pe 28 octombrie

Senatorii juristi au decis sa amane pana pe 28 octombrie avizul pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu in dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu, prezenta la sedinta comisiei juridice de luni, a declarat la iesirea din sala in fata jurnalistilor: Sunt amarata si revoltata. Presedintele Comisiei Juridice a declarat ca senatorii PSD au solicitat amanarea pentru ca au observat ca paginile dosarului venit de la Ministerul Justitiei erau gresit numerotate.

Voiculescu contesta, din nou, condamnarea de 10 ani din dosarul ICA

Dan Voiculescu contesta din nou condamnarea primita in dosarul ICA. La Curtea de Apel Bucuresti a fost depusa o contestatie in anulare incercand sa scape de pedeapsa primita. Este vorba de 10 ani de inchisoare cu executare din dosarul ICA.

Cine este deputatul Ioan Adam, din dosarul retrocedarilor ilegale

Numele deputatului Ioan Adam si cel al sotiei acestuia, Roxana Adam, apar in dosarul retrocedarilor ilegale. Ioan Adam este unul dintre cei doi deputati PSD de Brasov care au sustinut initiativa legislativa care legalizeaza defrisarile si trecerea padurilor private in intravilan in interesul unor afaceri imobiliare.

Un inculpat din dosarul privatizarilor strategice a plecat din tara

Gabor Kerekes, judecat in dosarul privatizarilor strategice si pus sub control judiciar, a plecat din tara si a trimis instantei un email in care a aratat ca merge in Germania. ICCJ urmeaza sa decida daca va fi arestat preventiv, dar si daca Seres si.

Un inculpat din dosarul privatizarilor strategice, aflat sub control judiciar, a plecat din tara

Gabor Kerekes, judecat in dosarul privatizarilor strategice, a plecat din tara, desi se afla sub control judiciar, si a trimis instantei un email in care a aratat ca merge in Germania, ICCJ urmand sa decida daca va fi arestat preventiv, dar si daca Seres si Nagy vor sta in arest la domiciliu, potrivit surselor din presa.

SUA: Un grup de congresmeni cere suspendarea vizelor pentru persoanele venite din tari afectate de Ebola

Presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA si alti congresmani cer adminsitratiei Obama inchiderea teritoriului american pentru cetatenii care vin din tarile cele mai afectate de epidemia de Ebola,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )